2019-11-19 17:42:23
Φωτογραφία για Η εφαρμογή WWDC της Apple γίνεται Apple Developer και κερδίζει καινοτομίες
Υπάρχει μια νέα αλλαγή στην εφαρμογή WWDC που γνωρίζαμε. Η Apple ανακοινώνει την αλλαγή ονόματος σε Apple Developer . Εκεί τώρα θα βρούμε επίσης την ευκαιρία να μάθουμε για κάποια νέα προϊόντα. 

Η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει μια καρτέλα Discover, βελτιώνει τη διεπαφή αναζήτησης, προσφέρει υποστήριξη για την σκοτεινή λειτουργία με το iOS 13, υποστήριξη της Κορέας και άλλες διορθώσεις σφαλμάτων. Η Apple αναφέρει επίσης ότι είναι δυνατή η εγγραφή σε συνδρομή προγραμματιστή απευθείας από την εφαρμογή, αλλά αυτή η δυνατότητα προορίζεται αποκλειστικά για τους Αμερικανούς αυτήν τη στιγμή. Περισσότερες χώρες θα προστεθούν με την πάροδο του χρόνου, αναφέρει η Apple, χωρίς να δώσει κάποια ημερομηνία.

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους προγραμματιστές, όπως μπορούμε να μαντέψουμε από το όνομα. Η έκδοση WWDC θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά τη διάρκεια του WWDC το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τον Ιούνιο για να έχει όλες τις πληροφορίες, να ακολουθεί τις συνεδρίες και πολλά άλλα. Με την έκδοση του Apple Developer, η Apple προχωράει ένα βήμα παραπέρα και κάνει την εφαρμογή της χρήσιμη όλο το χρόνο με διαφορετική πρόσβαση και πληροφορίες.

Το Apple Developer διατίθεται δωρεάν στο App Store . Υποστηρίζονται πολλές συσκευές: iPhone, iPad, Apple Watch και Apple TV.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ