2019-11-19 19:00:32
Φωτογραφία για Δεν τραβάει στην Ολλανδία ο Μήτρογλου
Ο Κώστας Μήτρογλου δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στην Αϊντχόφεν, μετρώντας μόλις 1 τέρμα στις 7 ολιγόλεπτες συμμετοχές του στην Eredivisie. O Έλληνας φορ δέχεται δριμεία κριτική από τα γαλλικά και τα ολλανδικά ΜΜΕ για την απόδοσή του. «Ως αποτυχία στη Μασσαλία, ο Μήτρογλου βρήκε "καταφύγιο" στη Γαλατασαράι, αλλά έπειτα από έξι μήνες οι Τούρκοι κατάλαβαν πως δεν γινόταν να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Η Αϊντχόφεν τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού και ο Μήτρογλου βρίσκεται στην Ολλανδία έπειτα από τις Γερμανία, Ελλάδα, Αγγλία, Πορτογαλία, Γαλλία και Τουρκία. Μία νέα περιπέτεια για τον Έλληνα επιθετικό μετά από πολλές αποτυχίες. Σκόραρε δύο φορές στα πρώτα τρία επίσημα ματς, δέχθηκε αρκετά κολακευτικά σχόλια, όμως, δεν έχει σκοράρει από τον Σεπτέμβρη που σημαίνει 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, ο άλλοτε Ολλανδός διεθνής Ρενέ Φαν ντε Κέρκοφ, ο οποίος μίλησε στο τέλος του Οκτώβρη, χαρακτήρισε τον Έλληνα στράικερ “περιορισμένων δυνατοτήτων», αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα «footmercato.net»
. Η ολλανδική ιστοσελίδα «bd.nl» το πάει ένα βήμα παραπέρα, εντάσσοντας τον 31χρονο επιθετικό σε μία λίστα με τις χειρότερες μεταγραφές του τεχνικού διευθυντή της Αϊντχόφεν: «Ο Μήτρογλου συμπεριλαμβάνεται μαζί με τους Αφελάι (Στόουκ), Μπρούμα (Λειψία), Μποσκαλί (Νις) και Μπάουμγκαρτλ (Στουτγκάρδη) στη λίστα με τις αποτυχημένες μεταγραφές. Αν δεν αντιστραφεί η κατάσταση, ο Μήτρογλου θα είναι η νέα αποτυχημένη επιλογή του τεχνικού διευθυντή της PSV, Τζον ντε Γιόνγκ».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ