2019-11-20 17:49:52
Φωτογραφία για Αίτημα γα τέσσερις (4) θέσεις μόνιμου προσωπικού κατέθεσε ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
                Για όσους γνωρίζουν τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γνωρίζουν πολύ καλά την προκήρυξη 3Κ/2018, που εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 και προέβλεπε 8.166 προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ Α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών, καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ.

               Ήταν πάγιο αίτημα των Δήμων να ξεπαγώσουν οι προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων μετά από 10 περίπου χρόνια μνημονίων, μιας και οι Δήμοι αντιμετώπιζαν τεράστια λειτουργικά προβλήματα στις ανταποδοτικές υπηρεσίες και ουσιαστικά αδυνατούσαν να ανταποκριθούν. Σε συνεννόηση της προηγούμενης Κυβέρνησης με τους δανειστές, κατάφερε αυτό να το συμφωνήσει τελικά και να προχωρήσει στην προκήρυξη 3Κ/2018.

            Σε αυτή την προκήρυξη (δείτε εδώ), με ευθύνη της προηγούμενης δημοτικής αρχής, ο Δήμος Ξηρομέρου δεν συμπεριλαμβάνονταν, παρότι ο Δήμος Ξηρομέρου είχε και έχει οξύ πρόβλημα στην στελέχωση με προσωπικό των ανταποδοτικών υπηρεσιών του. Ο γειτονικός Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας συμπεριλαμβάνονταν και μάλιστα ζητούσε 7 άτομα για τις ανταποδοτικές του υπηρεσίες........... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ