2019-11-20 18:51:51
Φωτογραφία για Η Apple προετοιμάζει την επόμενη γενιά εφαρμογών πολυμέσων στα Windows μετά το iTunes σε Mac
Η Apple έχει ήδη διαχωρίσει το iTunes σε Mac με το MacOS Catalina. Τώρα βρίσκουμε τη μουσική, τα podcasts και τις τηλεοπτικές εφαρμογές σε αυτό. Οι χρήστες των Windows παραμένουν με το παλιό iTunes για τώρα, αλλά η Apple προετοιμάζει ήδη τον αντικαταστάτη της. 

Μια νέα δημοσίευση της εργασίας δημοσιεύτηκε από την Apple όπου αναζητούνται μηχανικοί. "Ελάτε μαζί μας και να δημιουργήστε την επόμενη γενιά εφαρμογών πολυμέσων για τα Windows", λέει η Apple στην προσφορά της. "Θα βοηθήσετε στη δημιουργία καινοτόμων λειτουργιών που θα ευχαριστούν εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο", αναφέρει.

Απαιτείται τουλάχιστον τέσσερα χρόνια εμπειρίας, καλή γνώση με τις γλώσσες προγραμματισμού C / C ++ και κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν τα API. Η Apple σημειώνει ότι μια εμπειρία με το UWP (πλατφόρμα Windows Universal) και τη χρήση ενός υπολογιστή και ενός Mac είναι ένα αμελητέο επίδομα.

Η υποστήριξη για το iTunes στα Windows έχει συχνά επικριθεί. Αυτή η "επόμενη γενιά εφαρμογών πολυμέσων" θα μπορούσε να προσφέρει μια πιο σύγχρονη και ρεαλιστική εμπειρία. Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι μια ευκαιρία για να έχετε ένα ειδικό λογισμικό για να δείτε το Apple TV + για παράδειγμα, αντί να περάσετε από την έκδοση Web.

Σημειώστε ότι η υποστήριξη για το UWP θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Το λογισμικό που βασίζεται στο UWP θα μπορούσε να λειτουργήσει στα Windows, ακριβώς όπως θα μπορούσε να τρέξει στο Xbox.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ