2019-11-21 03:48:43
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Αυτό το DIY Διακοσμητικό της Κινέζικης Φιλοσοφίας θα Φέρει Καλή Τύχη στο Σπίτι σας

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και δεν θα μπορούσαμε να προτείνουμε κάτι πιο δημιουργικό από αυτό το πανέμορφο DIY. Το διακοσμητικό αυτό θα δώσει λάμψη στο χώρο και κατά την κινεζική φιλοσοφία η όψη του που θυμίζει κουκουνάρι θα φέρει καλή τύχη στο σπίτι σας.

Το χρώμα είναι δική σας επιλογή. Μπορείτε να το βάψετε χρυσό που είναι το χρώμα του πλούτου, να το αφήσετε άσπρο αν το σπίτι σας έχει μίνιμαλ διακόσμηση και ανοιχτές αποχρώσεις ή να επιλέξετε κάποιο άλλο χρώμα που ταιριάζει με τον χώρο και την αισθητική σας.



Το δεύτερο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι αρκετά πλαστικά κουταλάκια. Σπάστε με το χέρι σας τη βάση από κάθε κουταλάκι, ώστε να απομονώσετε το στρογγυλό κομμάτι τους. Θα χρειαστείτε αρκετά κουταλάκι. Έπειτα, βάψτε τα με ένα σπρέι. Εάν επιλέξετε διάφανα κουτάλια δεν θα χρειαστεί να τα βάψετε και από τη μέσα πλευρά παρά μόνο εξωτερικά. Επίσης, αν είναι άσπρα μπορείτε να τα αφήσετε όπως είναι ή και να διαλέξετε εξαρχής χρωματιστά κουταλάκια στο χρώμα που επιθυμείτε.



Με κόλλα στιγμής ή θερμόκολλα ξεκινήστε να κολλάτε από πάνω τοποθετώντας τις άκρες από τα κουτάλια στο χείλος του βάζου περιμετρικά. Τις από κάτω σειρές θα τις κολλάτε ενδιάμεσα στα κουτάλια της πάνω σειράς, ώστε να μην μείνει κενό. Συνεχίστε μέχρι και τη βάση.

Το DIY διακοσμητικό σας είναι έτοιμο και μπορείτε να το τοποθετήσετε ως απλό διακοσμητικό για καλή τύχη, ως βάζο, ως κηροπήγιο ή ως ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και σας αρέσει!



spirossoulis

Let's block ads! (Why?)

Αυτό το DIY Διακοσμητικό της Κινέζικης Φιλοσοφίας θα Φέρει Καλή Τύχη στο Σπίτι σας periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ