2019-11-21 09:20:36
Φωτογραφία για Θύμα διαδικτυακής απάτης η Φαίη Σκορδά!
Τον τελευταίο καιρό είναι πολλά τα κρούσματα εμπλοκής διασήμων εν αγνοία τους σε διαδικτυακές απάτες, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να απευθύνονται στους δικηγόρους τους για να κινηθούν νομικά κατά όσων χρησιμοποίησαν το όνομά τους. Η Φαίη Σκορδά έχει ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση στο παρελθόν, της συνέβη και τις τελευταίες μέρες.

Στα social media κυκλοφορεί μια διαφήμιση για χάπια αδυνατίσμος που την αναφέρει και προβάλλει το πρόσωπό της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην υπόθεση στο Πρωινό και τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση και πως αν θέλει να προωθήσει κάτι, θα το κάνει αποκλειστικά μέσω των δικών της social media.

«Μου έστειλαν πολλά μηνύματα σχετικά με μία διαφήμιση και κάτι χάπια αδυνατίσματος. Είναι μία απάτη. Εάν έχω να σας προτείνω κάτι θα το κάνω εγώ μέσα από τα social μου. Πιστεύω για το συγκεκριμένο θέμα, θαύματα δεν γίνονται, αντιθέτως μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα υγείας παίρνοντας σκευάσματα τα οποία δεν τα έχει προτείνει ένα γιατρός και κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός. Αν υπάρχουν κάποια βοηθήματα είναι συγκεκριμένα και αφορούν ξεχωριστά τον καθένα μας.


Δεν πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν θαύματα από τη μια ημέρα στην άλλη και επειδή με ρωτάτε πολλοί για αυτή τη διαφήμιση και ότι έχω δώσει μία συνέντευξη και την έχουν παραποιήσει, είναι ένα ψεύτικο πράγμα. Το ψάχνω τώρα να δω, έχουν αναμιχθεί κι άλλα πρόσωπα, μην δίνετε σημασία. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο αδυνάτισμα».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ