2019-11-21 16:30:40
Φωτογραφία για Αφροδίτη Λασκούδη: Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς ινσουλίνη
Η πρώην Playmate μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της αλλά και την απόφασή της να υιοθετήσει με τον σύζυγό της ένα παιδί  Η πρώην Playmate μίλησε για την απόφασή της να

εγκαταλείψει το χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, ενώ τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για εκείνη, περιέγραψε πώς γνώρισε τον άνδρα της, πώς ανακάλυψε ότι πάσχει από διαβήτη και πώς κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί της μέσα από προσωπικές θυσίες.

Τέλος, εξήγησε γιατί ο σύζυγος της πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει δημόσια βοήθεια προκειμένου να υιοθετήσουν με την Αφροδίτη το νεογέννητο κοριτσάκι που εγκατέλειψε η μητέρα του λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

«Στο δίλημμα προσωπική ζωή ή μόντελινγκ επέλεξα το πρώτο. Το 2013 ανακάλυψα ότι πάσχω από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, ήμουν λίγο πριν το διαβητικό κώμα. Χωρίς ενέσεις ινσουλίνης δεν μπορώ να ζήσω πια.

Έκανα δύο αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Με το σύζυγό μου μέναμε στην ίδια πολυκατοικία και γνωριστήκαμε στο ασανσέρ. Ο σύζυγός μου είναι το άλλο μου μισό, με στηρίζει σε όλα».

Ο σύζυγός μου ζήτησε να υιοθετήσουμε το εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι της Θεσσαλονίκης. Αν δεν πετύχει η επόμενη εξωσωματική, είμαστε αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι ένα παιδί είναι σε ίδρυμα», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Λασκούδη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ