2019-11-22 08:26:43
Φωτογραφία για Απονομή μεταλλίων σε Αξιωματικούς της 1ης Μεραρχιάς από τον Υποστράτηγο Σάββα Κολοκούρη
Την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τίμησε το πρωί της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου 2019 η 1η Μεραρχία Πεζικού που εδρεύει στη Βέροια. Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου εντός του στρατοπέδου «Καπετάν Αμύντα», στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.

Παντελεήμων χειροθέτησε τον Στρατιωτικό - Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο Καμπούρογλου σε νέο πνευματικό. Ακολούθησε Δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων του στρατοπέδου, ανάγνωση του πανηγυρικού της ημέρας και κατάθεση στεφάνων από, τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Διοικητή 1ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγο Σάββα Κολοκούρη, τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Διονύση Κούγκα, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας, αντιπύραρχο Νίκο Παλαμούτη, τον εκπρόσωπο της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας, τον πρόεδρο της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ημαθίας.


Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας, ο Διοικητής της ΙΜΠ απένειμε μετάλλια σε επτά Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς. Στον Ανχη Μπέλλο Κωνσταντίνο απονεμήθηκε το μετάλλιο Υπηρεσιών Αξιωματικού Επιτελούς. Στον Ανχη Τσάγκα Κωνσταντίνο το μετάλλιο ευδόκιμης διοίκησης. Στον Τχη Πολυχρονίου Κωνσταντίνο το μετάλλιο του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικα.

Στον Τχη Καραϊωσήφ Ηλία το μετάλλιο του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικα. Στον Τχη Σιώζο Θεοφάνη το μετάλλιο του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικα. Στον Τχη Κολοβό Γεώργιο το μετάλλιο ευδόκιμης διοίκησης. Στον ΕΠΟΠ Επχια Περήφανο Απόστολο η διαμνημόνευση συμμετοχής σε ειρηνευτική αποστολή. Ακολούθησε επίδειξη επίδειξη οπλικών συστημάτων στο πλαίσιο του θεσμού «Ανοιχτά Στρατόπεδα», που υλοποιεί το Γενικό Επιτελείο Στρατού. 

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: https://www.veriotis.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ