2019-11-22 23:33:26
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ - Στις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές της Θάσου και Χαλκιδικής μεταβαίνει ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος
Του Ηλία Προύφα

Τεράστια προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας προκαλώντας ζημιές σε σπίτια και δρόμους λόγω των πλημυρικών φαινομένων. 

Στο έλεος των έντονων φαινομένων βρίσκεται η Θάσος και η Χαλκιδική, όπου το τελευταίο 24ωρο, δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους παρασύροντας αυτοκίνητα και ότι άλλο βρεθεί στο διάβα τους, ρέματα και αρδευτικά κανάλια έχουν υπερχειλίσει, πολλά σημεία του οδικού δικτύου δεν είναι προσβάσιμα, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβιστούν κάτοικοι σε οικισμούς όπου το νερό μπήκε κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια τους και ήταν αδύνατη η μετακίνησή τους.

Πριν λίγο έγινε γνωστό, ότι με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταβαίνει στις πληγείσες περιοχές, επικεφαλής κλιμακίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει αυτοψία και θα προεδρεύσει σε συσκέψεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την αντιμετώπιση της κατάστασης. 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ