2019-11-23 16:00:14
Φωτογραφία για Marketing Greece: #Thoughtbank για τον τουρισμό της Ρόδου
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του Tourism #Thoughtbank αναλύθηκαν τα μεγέθη του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου, μιλήσανε για sustainability με επιτυχημένα παραδείγματα από διεθνείς προορισμούς και ξενοδοχεία και άλλα πολλά.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, η Marketing Greece διοργάνωσε στην Αθήνα, ένα Tourism #ThoughtBank με την υποστήριξη της Eurobank όπου καταξιωμένα στελέχη της εγχώριας και διεθνής τουριστικής αγοράς ανέλυσαν, εξήγησαν και έθεσαν προβληματισμούς για έναν από τους πιο δυναμικούς προορισμούς της χώρας, την Ρόδο.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του Tourism #Thoughtbank αναλύθηκαν τα μεγέθη του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου, συζήτησαν για sustainability με επιτυχημένα παραδείγματα από διεθνείς προορισμούς και ξενοδοχεία, έθεσαν στον πυρήνα της συζήτησης τις ευκαιρίες της Zero Waste νοοτροπίας, ενώ είχανε την ευκαιρία να συζητήσουν για τα ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση των προορισμών.


H Eurobank τοποθετείται ως η Τράπεζα της Ανάπτυξης & του Τουρισμού αναδεικνύοντας τη σημασία της ενίσχυσης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, επικεφαλής Group Corporate & Investment Banking, κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου, τόνισε: «H Eurobank τοποθετείται ως η Τράπεζα της Ανάπτυξης & του Τουρισμού αναδεικνύοντας τη σημασία της ενίσχυσης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Σε συνεργασία με τους στρατηγικούς της εταίρους, ΣΕΤΕ και Marketing Greece, συμμετέχει σε δράσεις που προάγουν και υποστηρίζουν έμπρακτα τον ελληνικό τουρισμό. Μία τέτοια δράση είναι η πρωτοβουλία “ThoughtBank”. Ξεκίνησε από τη Ρόδο και δίνει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και γνωρίζουν σε βάθος τις ανάγκες του τόπου να συναντηθούν, να γνωρίσουν τις τρέχουσες διεθνείς τάσεις και να συζητήσουν από κοινού για τις προοπτικές αναβάθμισης και βιώσιμης ανάπτυξης του τουρισμού της περιοχής.»

Οι εξελίξεις στον τρόπο διαχείρισης ενός προορισμού και της εικόνας του απαιτούν τόσο διαρκή ενημέρωση όσο και ευελιξία να προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα.

«Στόχος της σημερινής ημέρας ήταν να δοθεί «τροφή» για συζήτηση με κεντρικό θέμα το μέλλον του τουρισμού στη Ρόδο, ενός από τα πιο ισχυρά brands της χώρας μας. Οι εξελίξεις στον τρόπο διαχείρισης ενός προορισμού και της εικόνας του απαιτούν τόσο διαρκή ενημέρωση όσο και ευελιξία να προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα» συμπλήρωσε σχετικά η Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ