2019-11-24 13:00:16
Φωτογραφία για Απέκλεισε τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ ο Δωδεκάνησος και πήγε στο Final-4
Ο ΓΣ Δωδεκάνησος επικράτησε του Παναθηναϊκού ΑμεΑ με 58-41 στον Άγιο Θωμά και προκρίθηκε στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΣΕΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό (6-7/12) τον Μέγα Αλέξανδρο στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Γιάννη Μαρουλλάκη ήταν σοβαρή και δεν δυσκολεύτηκε να προσπεράσει το εμπόδιο του ”τριφυλλιού”. Με τον Ατνάν Χαμαντί να είναι εξαιρετικός, τους Γέρεμιτς και Μαξίμοβιτς να δίνουν λύσεις στο σκοράρισμα, οι πρωταθλητές θα είναι και πάλι παρόντες σε ένα νέο μεγάλο ραντεβού, όπου έχουν όλες τις προϋποθέσεις να πάρουν ακόμη ένα τρόπαιο, στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ, ”Μίμης Τσικίνας”.

Το ματς ήταν μια γιορτή για τους 300 ”αιώνια πιστούς” του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο και στο ημίχρονο έγινε βράβευση του τμήματος προς τους οπαδούς για την βοήθεια σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Παράλληλα στήριξαν, ξανά, την ομάδα αθλητές από άλλα τμήματα. Παρόντες ήταν οι Παναγιώτης Πελεκούδας και Άξελ Γιάκομπσεν από το Βόλεϊ Ανδρών, ενώ από το Μπάσκετ Γυναικών οι Άσπα Καλαμπάκου, Ραφαέλα Πολίτη, Ρούλα Μούλη και Μόργκαν Πούλινς.

Τα δεκάλεπτα: 4-16, 16-26, 28-45, 41-58

Διαιτητές: Αρτεμάκη – Παπαφωτίου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρόνης): Βακλίνοβ 2, Τσικούρας, Φύτρος, Κοντογιάννης 7, Ιβάνοφ 12, Κατωπόδης, Χρονοπούλου 18, Τουμαράς 2.

Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρουλλάκης): Λουκάς, Γέρεμιτς 11, Μιχαήλου 5, Χαμαντί 25, Μαξίμοβιτς 10, Χατζηδημητρίου 5, Χατζηκαντής 2.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ