2019-11-24 16:37:03
Φωτογραφία για Την σταμάτησε η αστυνομία γιατί μετέφερε… άλογο μέσα στο αυτοκίνητο!
 Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που σταμάτησαν ένα μικρό αυτοκίνητο σε

δρόμο της Γαλλίας, αφού η οδηγός του μετέφερε μέσα σε αυτό ένα μικρό άλογο-πόνυ!

Σύμφωνα λοιπόν με τον επίσημο λογαριασμό στο twitter της αστυνομίας της Γαλλίας, οι αστυνομικοί που σταμάτησαν την περασμένη Πέμπτη ένα μικρό αυτοκίνητο στο δρόμο μεταξύ της πόλης La Ciotat και της Μασσαλίας, είδαν έκπληκτοι στην πλευρά του συνοδηγού να κάθεται ένα… πόνυ! Το εν λόγω άλογο ηλικίας 1 έτους ανήκε στην ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η οποία είναι εκπαιδεύτρια αλόγων-πόνυ, ειδικευμένη στο να χρησιμοποιεί το άλογό της ώστε να βοηθά στην αποκατάσταση ανάπηρων παιδιών.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η γαλλική αστυνομία, η ιδιοκτήτρια του αλόγου είχε αφαιρέσει το κάθισμα του συνοδηγού και είχε τοποθετήσει πάνελ ξύλου εμπρός και πίσω για να μπορέσει να χωρέσει το πόνυ, μετατρέποντας ουσιαστικά το αυτοκίνητό της σε ένα mini van.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ειδικά για τη εν λόγω περίσταση, οι Γάλλοι αστυνομικοί δεν έκοψαν κλήση στην ιδιοκτήτρια του πόνυ, αλλά της έκαναν μόνο συστάσεις και την προέτρεψαν τις επόμενες φορές να μεταφέρει το άλογό της με ειδικό όχημα, ακολουθώντας τους κανόνες μεταφοράς ζώων που ισχύουν στη χώρα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ