2019-11-24 20:40:58
Φωτογραφία για Από την απονομή βαθμών στις πλημμύρες τις Χαλκιδικής και της Θάσου
Του Ηλία Προύφα

Από την απονομή βαθμών στις πλημμύρες της Ολυμπιάδας, τα μάχιμα στελέχη της ΛΕΦΕΔ Χαλκιδικής, μέλη της οποίας έλαβαν μαζί με συναδέλφους τους έφεδρους αξκους, από το Γ'ΣΣ, πριν λίγο διακριτικά βαθμών, δια χειρός του Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά.

Μαζί τους βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Μητροπολιτικής ΛΕΦΕΔ, Εφ. Ταγματάρχης Γιάννης Σιδηρόπουλος, ο οποίος μαζί με νεοπροαχθέντες έφεδρους αξιωματικούς, είχε και μια σύντομη συζήτηση με τον Αντιστράτηγο Καμπά.

Το εφεδρικό κίνημα στην Ελλάδα, αλλά και οι πρόσφατες καταστροφές σε Χαλκιδική και Θάσο, όπου ο Στρατός Ξηράς, συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις, στην αποκατάσταση των ζημιών, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης, με τον Πρόεδρο της ΛΕΦΕΔ, να τονίζει ότι τα στελέχη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, είναι στη διάθεση, όπως εξάλλου πάντα, της πολιτικής προστασίας, για συνδρομή βοήθειας σε Χαλκιδική και Θάσο.


Μάλιστα μέλη του παραρτήματος Χαλκιδικής, ήδη έχουν αναλάβει δράση, ενώ πολλοί από τους παρευρισκόμενους, μετά την αποψινή τελετή θα μεταβούν στον τόπο της καταστροφής.

Να σημειώσουμε ότι ήδη ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, έχει διατάξει το Γ' και Δ' ΣΣ, να συνδράμουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν, κάτι που ήδη άρχισε να έχει σωτήρια αποτελέσματα.

Με το ''Γυρυόνη'', να βρίσκεται προ των πυλών της χώρας, ο Στρατός Ξηράς στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, επαγρυπνεί και είναι έτοιμος να αναλάβει δράση, όταν και όπου απαιτηθεί...
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ