2019-11-25 12:26:39
Φωτογραφία για Πρίγκιπας Άντριου: Η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι της έπιασε το στήθος θα καταθέσει στο FBI
Η 39χρονη σήμερα Τζοάνα είναι η δεύτερη «σεξουαλική σκλάβα» του Αμερικανού Έπσταϊν που διατυπώνει κατηγορίες εις βάρος του Βρετανού πρίγκιπα

Η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Άντριου της έπιασε το στήθος στο σπίτι του Αμερικανού παιδόφιλου φίλου του, Τζέφρι Έπσταϊν, θα καταθέσει στο FBI, αναφέρει ο βρετανικός Τύπος που φέρνει καθημερινά στο φως νέες αποκαλύψεις για τις ερωτοδουλειές του δευτερότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Τζοάνα Σγιόμπεργκ υποστηρίζει ότι ο Αμερικανός πάμπλουτος φίλος του Βρετανού πρίγκιπα ήταν αυτός που τους έφερε σε επαφή το 2001. Ο Τζέφρι Έπσταϊν έκανε την γνωριμία στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, και εκεί ο Δούκας του Γιορκ της άρπαξε το στήθος. Ο Αμερικανός παιδόφιλος είχε φέρει σε επαφή με τον ίδιο τρόπο τον Άντριου με την Βιρτζίνια Ρόμπερτς, την ανήλικη τότε κοπέλα που ισχυρίζεται ότι ο Βρετανός πρίγκιπας την κακοποίησε σεξουαλικά.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η Σγιόμπεργκ δηλώνει πρόθυμη να καταθέσει στο FBI σε βάρος του Πρίγκιπα Άντριου και να πει ότι ξέρει για την μακροχρόνια φιλία του με τον παιδεραστή Έπσταϊν. Η 39χρονη σήμερα Τζοάνα είναι η δεύτερη «σεξουαλική σκλάβα» του Αμερικανού Έπσταϊν που υποστηρίζει ότι ο Βρετανός πρίγκιπας την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στη Νέα Υόρκη όταν ήταν 21 ετών, προσθέτει η βρετανική εφημερίδα.

Το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Άντριου κρυβόταν πίσω από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα όλα αυτά τα χρόνια είναι ταπεινωτικό για το βρετανικό στέμμα, τον ίδιο και την οικογένειά του, γράφει η εφημερίδα Daily Mail. «Είναι απόλυτα τελειωμένος», επισημαίνουν οι εμπειρογνώμονες σε θέματα παλατιού. Λέγεται ότι η απόφαση της Τζοάνα να ανοίξει το στόμα της πριν από μια δεκαετία ενέπνευσε τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς να αποκαλύψει ότι έπεσε τρεις φορές θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Βρετανό πρίγκιπα σε ηλικία 17 ετών.

Όπως αναφέρει πηγή που επικαλείται την εφημερίδα Mirror: «Ως θύμα του Έπσταϊν, η μαρτυρία της Σγιόμπεργκ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προσλήφθηκε και εν συνεχεία κακοποιήθηκε σεξουαλικά είναι ζωτικής σημασίας για το FBI».

«Παρά το γεγονός ότι ο Έπσταϊν έχει αυτοκτονήσει, τα θύματά του είναι αποφασισμένα να αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη. Είναι μια υπόσχεση που έδωσαν τα θύματα», όπως αναφέρει η Mirror.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ