2019-11-25 17:45:45
Φωτογραφία για Υπουργός της Ινδίας επιβεβαιώνει ότι η Apple έχει ξεκινήσει την κατασκευή του iPhone XR στην Ινδία
Ο συνεργάτης κατασκευής της Apple ξεκίνησε τη συναρμολόγηση του iPhone XR στην Ινδία. Τα νέα προέρχονται από τον υπουργό της Ινδίας Ravi Shankar Prasad. Η εταιρεία στοχεύει στην κάλυψη της τοπικής ζήτησης καθώς και στην εξαγωγή σε επιλεγμένες αγορές.  

Επιπλέον, η RS Prasad αποκάλυψε επίσης ότι η Salcomp, ένας σημαντικός προμηθευτής φορτιστών για την Apple, έχει αποκτήσει ένα κλειστό εργοστάσιο της Nokia κοντά στη Chennai. Το εργοστάσιο θα τεθεί σε λειτουργία έως το Μάρτιο του 2020 και θα απαιτήσει επένδυση 2.000 κορρών σε 5 χρόνια.

Το εργοστάσιο θα χρησιμοποιηθεί από την Salcomp για την κατασκευή φορτιστών για την Apple και άλλες εταιρείες. Οι φορτιστές που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο αυτό πιθανόν να εξάγονται και σε άλλες χώρες. Η Apple θα μπορούσε να εισάγει φορτιστές από αυτό το εργοστάσιο για να εξοικονομήσει το τιμολόγιο που αυτή τη στιγμή πληρώνει για τους φορτιστές που εισάγονται από την Κίνα.


"Το μεγάλο SEZ της Nokia που έκλεισε πριν 10 χρόνια θα επανέλθει στη ζωή. Οι περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι θα αποκτήσουν απευθείας θέσεις εργασίας και 50.000 θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν έμμεσα ", ανέφερε ο Prasad.

Η πρώτη παρτίδα μονάδων iPhone XR "Make in India" είχε αρχίσει να χτυπά τα καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ινδία από τον περασμένο μήνα. Η ανάδειξη αυτή τη φορά είναι το γεγονός ότι η Apple σχεδιάζει επίσης να εξάγει τις μονάδες iPhone XR συναρμολογημένες εδώ σε άλλες αγορές του κόσμου.

Η εταιρεία βασίστηκε κυρίως στο εκτεταμένο δίκτυο εφοδιαστικής αλυσίδας της στην Κίνα. Ωστόσο, ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας ανάγκασε την Apple να διαφοροποιήσει την αλυσίδα εφοδιασμού της και να την απομακρύνει από την Κίνα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ