2019-11-25 21:26:32
Φωτογραφία για Γερμανία: 900 άνδρες θα κάνουν τεστ DNA για να εντοπιστεί δολοφόνος
Εννιακόσια άτομα θα κληθούν να δώσουν δείγμα DNA προκειμένου οι αρχές στη Γερμανία να ρίξουν φως σε μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη πριν από 23 χρόνια με την δολοφονία ενός 11χρονου κοριτσιού.

Οι αρχές της γερμανικής πόλης Γκρέβενμπρόιχ αποφάσισαν να κλείσουν την υπόθεση ξεκινώντας έρευνα με σκοπό τον εντοπισμό του δολοφόνου του κοριτσιού στέλνοντας αίτημα σε 900 άνδρες για λήψη δείγματος γενετικού υλικού.

Τα δείγματα των πρώτων ανδρών που συμφώνησαν να συμμετέχουν στην έρευνα, συλλέχθηκαν σε δημοτικό σχολείο της γερμανικής πόλης.

Η Κλαούντια Ραφ βρέθηκε δολοφονημένη και σεξουαλικά κακοποιημένη 70 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της το 1996.

Για τον θάνατό της δεν κρίθηκε κανείς ένοχος.Το μικρό κορίτσι είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο ενός γείτονα, όταν απήχθη. Δύο μέρες μετά βρέθηκε στραγγαλισμένη, λουσμένη με βενζίνη και μερικώς καμμένη.

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού στέλνει μήνυμα μέσω των γερμανικών μέσων, δηλώνοντας πως είναι πλέον πολύ κοντά στην λύση μυστηρίου που στέρησε την ζωή της κόρης του:

«Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, είμαστε πλέον πολύ κοντά να λυθεί το θλιβερό μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της κόρης μου. Ο δράστης ήταν ικανός και κρύφτηκε από όλους μας όλο αυτό το διάστημα».

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, η ανάλυση των δειγμάτων θα διαρκέσει τέσσερις με οκτώ βδομάδες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ