2019-11-26 11:51:36
Φωτογραφία για Το ενδιαφέρον των Αμερικανών για τον ΕΠΟΠ Επιλοχία Γιάννη Γιούργα
Του Ηλία Προύφα

Με τον Επαγγελματία Οπλίτη, Επιλοχία της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ'', Γιάννη Γιούργα, είχαμε ασχοληθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχαμε δημοσιεύσει αφιέρωμα για το μοναδικό στέλεχος του Στρατού Ξηράς, που κατασκευάζει από το μηδέν, drone και διαπρέπει πανελληνίως.

Επαγγελματίας Αερομοντελιστής με διακρίσεις, επαγγελματίας φωτογράφος και εικονολήπτης και  άριστος κατασκευαστής drone, το στέλεχος της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ'', έκλεψε και χθες την παράσταση, στην τελική φάση της Ελληνοαμερικάνικης άσκησης ''Σιδηρά Ξυήλη''.

Για μία ακόμη φορά τον συναντήσαμε στο στρατόπεδο ''ΚΟΡΟΜΗΛΑ, την ώρα που με το κατασκευασμένο από τον ίδιο drone, βιντεοσκοπούσε την άσκηση.

Το drone, δεν ξέφυγε της προσοχής του όχι μόνο του Αρχηγού ΓΕΣ, ο οποίος είχε ζητήσει το Φεβρουάριο, να πληροφορηθεί πόσο κοστίζει, αλλά και των Αμερικανών, οι οποίοι  έδειξαν ενδιαφέρον για τον Επιλοχία Γιούργα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι, το συγκεκριμένο drone της φωτογραφίας, το οποίο έχει τα πάντα...κοστίζει στο εμπόριο, περίπου 5000 ευρώ, ενώ ο Επιλοχίας  Γιούργας, το κατασκεύασε μόνο με 1400.

Αυτά είναι τα στελέχη του Στρατού Ξηράς!
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ