2019-11-26 19:00:31
Φωτογραφία για Άντζελα Δημητρίου για Γιώργο Τσαλίκη: «Θα έπρεπε να του στείλω ένα εξώδικο»
Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τσαλίκης είναι το παρολίγον επί σκηνής ζευγάρι, το οποίο δεν είδαμε τελικά ποτέ στη νυχτερινή Αθήνα. Η λήξη της συνεργασίας τους έγινε πριν καν αυτή ξεκινήσει και ακολούθησαν αρκετές… εκρήξεις και από τις δύο πλευρές. Το μεσημέρι της Τρίτης, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στη Φαίη Σκορδά έξω από τα δόντια:

«Να το κλείσουμε το θέμα. Έγινε μια συμφωνία με το 4711 με τον επιχειρηματία.  Δεν έγινε όπως συμφωνήσαμε και αποσύρθηκα από το σχήμα. Κανείς δεν χάνεται. Αλλά δε θέλω να κάνουν χρήση του ονόματος μου για να ανεβαίνουν παραπάνω. Μίλησα με τον επιχειρηματία και είπα πως δεν συμφωνώ. Ούτε καν ήρθε σε ραντεβού ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, που να ‘ναι καλά όπως τα είπε, αλλά δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα είπε. Δεν είναι το θέμα η αφίσα, είναι η τοποθέτηση που κάνεις σε κάθε καλλιτέχνη.

Στην αρχή είχαν πει πως θα είμαι γκεστ, μετά είπαν πως δε θα είμαι γκεστ αλλά θα βγαίνω και με τον Τσαλίκη. Η δική μου συμφωνία δεν ήταν γκεστ. Ήταν να κάνω το πρόγραμμά μου, να βγω μετά με τον κύριο Τσαλίκη και μετά να κλείσω εγώ το πρόγραμμα. Αυτή ήταν η συμφωνία. Και θα ήταν και μεγάλη του τιμή, γιατί πρώτη φορά θα δούλευε με έναν καλλιτέχνη που έχει στην πλάτη του 40 ολόκληρα χρόνια.


Με τον Γιώργο Τσαλίκη δεν έχω ξανασυνεργαστεί. Μου έκανε εντύπωση που βγήκε και μίλαγε πολύ άσχημα. Στο θέατρο του είπα “Γεια σου Γιώργο”. Δηλαδή, τι άλλο έπρεπε να του πω; Είπε ότι τον έψαχνα μέσα στο θέατρο. Εγώ δεν ψάχνω κανέναν, με ψάχνουν. Και θα ψάξω τον Γιώργο παιδιά; Μα έχουμε τρελαθεί; Δεν μου είπε κανένας για φωτογραφία. Βγήκε και μίλησε για μένα, δεν έπρεπε να βγει καθόλου. Αν το έπαιρνα διαφορετικά θα έπρεπε να του στείλω εξώδικο και να του πω να μην ξανααναφέρει ποτέ το όνομά μου. Το σταμάτησα εδώ, δεν έκανα τίποτα και ήμουν κυρία. Δε χρησιμοποιείς το όνομα κάποιου για να ανέβεις παραπάνω από κάποιον άλλον”.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ