2019-11-26 19:30:19
Φωτογραφία για Νταής στη Ρόδο έδειρε την αδελφή του και τον άντρα της μπροστά στο παιδί τους
Έκανε… τουλούμι στο ξύλο την αδελφή του και τον άντρα της, και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου ανιψιού του, ένας θερμόαιμος Ροδίτης, ο οποίος θα κληθεί να λογοδοτήσει για την πράξη του αυτή στις αρχές Δεκεμβρίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω!

Ο 46χρονος θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη τελεσθείσα ενώπιον ανήλικου μέλους της οικογένειας και ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή.

Απειλές

Το βίαιο επεισόδιο έγινε τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν ο κατηγορούμενος πήγε με άγριες διαθέσεις στο σπίτι της αδελφής του. Όπως είχε γίνει γνωστό, τα δύο αδέλφια λογομάχησαν και κάποια στιγμή ο 46χρονος απείλησε τη γυναίκα ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι της και θα σκοτώσει τον σύζυγό της. Εκείνη τη μέρα δεν υπήρξε συνέχεια, αλλά την επομένη ο άντρας ξαναπήγε στο σπίτι της αδελφής του, αυτή τη φορά κραδαίνοντας μια χοντρή αλυσίδα μήκους ενός μέτρου, με την οποία επιτέθηκε στον γαμπρό του!


Ο άτυχος άντρας δέχτηκε δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ και η γυναίκα του υπέστη κακώσεις στον θώρακα και στην οσφυϊκή χώρα στην προσπάθειά της να τον σώσει.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», το κατηγορητήριο αναφέρει πως ο άγριος ξυλοδαρμός τού ζευγαριού έγινε μπροστά στο παιδί του και ανιψιό του 46χρονου, το οποίο υπέστη ισχυρό σοκ καθώς νόμιζε ότι ο θείος του προσπαθούσε να σκοτώσει τον πατέρα του και στη συνέχεια τη μητέρα του! Μάλιστα, ούρλιαζε απεγνωσμένα σε μια προσπάθεια να σταματήσει τον 46χρονο που ήταν σε κατάσταση αμόκ και δεν σταματούσε να τους χτυπάει με λύσσα.

Όταν ο δράστης έφυγε, το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες. Ταυτόχρονα, υπέβαλε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία και τελικά, ύστερα από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που εκδόθηκε σε βάρος του, ο δράστης θα δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.
espressonews
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ