2019-11-26 22:57:32
Φωτογραφία για Βίλα Έπσταϊν: Νέες αποκαλύψεις από το «νησί των παιδόφιλων» στην Καραϊβική
Στη βίλα του Αμερικανού παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν είχαν πέσει θύματα βιασμού ανήλικα

κορίτσια - Οι «σκλάβες του σεξ» που είχαν ικανοποιήσει και τον πρίγκιπα Άντριου ταξίδευαν με το τζετ του Έπσταιν «Lolita Express»

Νέα στοιχεία από το «νησί των οργίων» του Αμερικανού παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο νησί που βρίσκεται στις Παρθένες Νήσους της Καραϊβικής, ανήλικα κορίτσια έκαναν μασάζ κι άλλα ερωτικά παιχνίδια σε φίλους του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, όπως ο πρίγκιπας Άντριου.

To 1998 ο Έπσταϊν έγινε ο ιδιοκτήτης του νησιού έναντι 7,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο «νησί των παιδόφιλων», όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα της «New York Post», ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ικανοποιούσε τις ορέξεις των καλεσμένων του εξασφαλίζοντάς τους την παρουσία νεαρών κοριτσιών.

Από τις φωτογραφίες που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας φαίνεται ότι ο Έπσταιν είχε αδυναμία στα ξύλινα κρεβάτια με κουνουπιέρα.


Η πρώην προσωπική μασέζ του Έπσταϊν, Σοντέ Ντέιβις, έδωσε στην βρετανική εφημερίδα «The Sun» το επίμαχο φωτογραφικό υλικό επισημαίνοντας ότι είναι αδιανόητο που ο πρίγκιπας Άντριου ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιδέα για τις ερωτοδουλειές του φίλου του.

Ο Έπσταϊν καυχιόταν για την σχέση του με τον πρίγκιπα Άντριου, όπως η ίδια αναφέρει.

«Δεν γινόταν να είναι φίλος του Έπσταϊν και να μην ξέρει τι συμβαίνει», δήλωσε η Ντέιβις.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι την προσέλαβε η φίλη του Έπσταϊν, Γκισλέιν Μάξγουελ, που συντόνιζε το «χαρέμι» με τις σεξουαλικές σκλάβες του Αμερικανού παιδόφιλου.

Η Ντέιβις υποστήριξε επίσης ότι είχε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να καλύψει τις επιθυμίες του Έπσταϊν με το ιδιωτικό του αεροσκάφος, το «Lolita Express».

Η ίδια τον περιγράφει «γοητευτικό» στις δημόσιες εμφανίσεις του αλλά «πίσω από τις κλειστές πόρτες, ήταν τέρας».

Ο Αμερικανός εκατομμυριούχος την βίαζε , όπως η ίδια υποστηρίζει, επί χρόνια προτού καταφέρει να δραπετεύσει το 2005. Όπως αποκαλύπτει η Σάρα Ράνσον, ένα ακόμη θύμα του Έπσταϊν, ο Έπσταϊν βίαζε την Ντέιβις έως και τρεις φορές την ημέρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των θυμάτων του Έπσταϊν, οι κοπέλες που μετέβαιναν στο νησί για να κάνουν μασάζ σε πελάτες, δεν γνώριζαν τι τις περίμενε.

Από το 1998 μέχρι τουλάχιστον το 2008 στο νησί φέρεται να βιάστηκαν και κακοποιήθηκαν από τον ίδιο και τους καλεσμένους του εκατοντάδες κορίτσια.

Το «νησί των οργίων» βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών του FBI μετά την αυτοκτονία του Έπσταϊν.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ