2019-11-27 00:27:12
Φωτογραφία για Το όνειρο έγινε εφιάλτης
Ένας μαγικός για σχεδόν ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο Ολυμπιακός που βρέθηκε μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μπροστά με 0-2, έχασε εν τέλει με το βαρύ 4-2 από την Τότεναμ και πλέον θα παίξει τα ρέστα του για την 3η θέση και το Europa League την τελευταία αγωνιστική με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 6' έκανε το 0-1 με φοβερή γκολάρα του Ελ Αραμπί, έλεγχε το ματς και έφτασε στο 0-2 με κοντινό πλασέ του Σεμέντο στο 19' σε ένα ονειρικό ξεκίνημα στο Λονδίνο. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έκαναν σωστή διαχείριση στη συνέχεια και πήγαιναν... καρφί με αβαντάζ δύο τερμάτων στην ανάπαυλα αλλά λογάριαζαν χωρίς τον γκαφατζή Μεριά ο οποίος με απίστευτο "τσαφ" (σ.σ. κλώτσησε αέρα) σε φάση που ακόμα και παιδάκι του δημοτικού θα είχε καθαρίσει, έδωσε την ευκαιρία στον Ντέλε Άλι από τα δυο μέτρα να σπρώξει τη μπάλα στην άδεια εστία για το 1-2
. Δυστυχώς, αυτό το γκολ έκοψε τα "φτερά" των Πειραιωτών και αποδείχτηκε καθοριστικότατο στην εξέλιξη του αγώνα, κάτι που φάνηκε με το "καλημέρα" στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Κέιν ισοφάρισε στο 50' σε 2-2, φέρνοντας τα πάντα στα ίσα και ένα... βουνό για τον Ολυμπιακό στα υπόλοιπα λεπτά. Οι Άγγλοι ανέλαβαν πλήρη πρωτοβουλία κινήσεων στη συνέχεια και έφεραν... τούμπα το ματς στο 73' με τον Οριέ και "κλείδωσαν" τη νίκη στο 77' πάλι με τον Κέιν ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-2. Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και βάσει γενικότερης εικόνας αγώνα, η νίκη των Άγγλων ήταν δίκαια όσο και αν αφήνει πίκρα στα ερυθρόλευκα... χείλη. Στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ερυθρό Αστέρα στο Φάληρο οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη με οποιοδήποτε σκορ έτσι ώστε να πάρουν την τρίτη θέση και να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε διαφορετική περίπτωση αποχαιρετούν οριστικά τα Κύπελλα Ευρώπης.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ