2019-11-28 05:29:22
Φωτογραφία για «Τρελαίνει» το Twitter ο Τραμπ: Ανέβασε φωτογραφία του ως... Ρόκι Μπαλμπόα!
Εν μέσω προεκλογικής περιόδου, με τις αποκαλύψεις γύρω από το ουκρανικό σκάνδαλο

να πλήττουν καθημερινά την εικόνα του, ο Αμερικανός πρόεδρος προχώρησε σε μία τουλάχιστον... αινιγματική ανάρτηση - Η εκδοχή του «Independent» για το... φωτοσοπαρισμένο στήθος του πλανητάρχη

Οι εμπρηστικές δηλώσεις είναι το φόρτε του. Αυτή τη φορά απέδειξε ότι έχει έφεση και στις... μεταμορφώσεις. Σε ακόμη μια επίδειξη που φλερτάρει με τη γραφικότοτητα προεβη ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κοινοποίησε στο αγαπημένο του μέσο, το Twitter, φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ως Ρόκι Μπαλμπόα.

Στο αινιγματικό tweet, στο οποίο «δανείζεται» κάτι από τη μυϊκή δύναμη του παλαίμαχου πυγμάχου, δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο. Ύστερα, πάντως, από επεξαργασία photoshop αντί για τον Σταλόνε έχει το δικό του πρόσωπο.

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου, με τις αποκαλύψεις γύρω από το ουκρανικό σκάνδαλο, να πλήττουν καθημερινά τον Τραμπ και την έρευνα για την παραπομπή του να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πλανητάρχης επιχειρεί με κάθε τρόπο να κερδίσει τους Αμερικανούς.


Η υποστήριξη της αμερικανικής κοινής γνώμης στην παραπομπή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αυξάνεται σταθερά κατά τις τελευταίες εβδομάδες που διεξάγονται από την Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, οι δημόσιες (τηλεοπτικές) καταθέσεις σημαντικών μαρτύρων της έρευνας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης (Reuters/Ipsos) που δημοσιοποιήθηκαν χθες.

Η δημοσκόπηση αυτή έδειξε ότι το 47% Αμερικανών πιστεύει πως ο πρόεδρος Τραμπ «θα πρέπει να παραπεμφθεί», ενώ το 40% έχει αντίθετη άποψη.

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης αυτής, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων κατά τις τελευταίες εβδομάδες (Reuters/Ipsos), δείχνουν ότι ο αριθμός των Αμερικανών που τάσσεται υπέρ της παραπομπής του Τραμπ αυξάνεται διαρκώς.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Independent, πάντως, ο Τραμπ προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση σε συνέχεια της προ ολίγων ωρών ομιλίας του, σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φλόριντα. Εκεί ανέφερε τα τελευταία λόγια του γιατρού του, όταν πριν από λίγες ημέρες υπεβλήθη σε μη προγραμματισμένο τσεκ απ: «Αφαιρέστε το πουκάμισό σας, κύριε, και δείξτε μας το πανέμορφο στήθος σας. Δεν έχουμε δει ποτέ ένα στήθος σαν αυτό».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί και μια ακόμη... παράμετρος: σαν σήμερα, πριν από 34 χρόνια, κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους η 4η ταινία της κινηματογραφικής σειράς με τον Σιλβέστερ Σταλόνε ως «Ρόκι». Σε αυτήν πολλοί θα θυμούνται τον κεντρικό ήρωα να... κατατροπώνει τον Ρώσο αντίπαλό του, Ιβάν Ντράγκο. Λέτε να ήθελε να στείλει κάποιο... μήνυμα στον Πούτιν ο Τραμπ;
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ