2019-11-28 09:20:32
Φωτογραφία για Ντόρα Μακρυγιάννη για «Γυναίκα χωρίς όνομα»: «Δεν ξέρω αν θα αποφάσιζα να είμαι και για τρίτη σεζόν»
 Η επιτυχία της χτύπησε την πόρτα απρόσμενα και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να την μάθουν όλοι και να την αγαπήσουν για τη δουλειά της, αφού η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» έχει καθηλώσει το κοινό.

 Η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Μαρίνα της σειράς του ΑΝΤ1, μίλησε για τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν στα επόμενα επεισόδια, για τη σχέση της με τον Μιχάλη και για το αν υπάρχουν συζητήσεις για να συνεχιστεί η σειρά και τρίτη σεζόν.

Υπάρχουν συζητήσεις για το αν η σειρά θα πάει και τρίτη σεζόν;

«Θεωρητικά, με τέτοια τηλεθέαση, θα μπορούσε να συνεχιστεί... Είναι αρκετά νωρίς για να γίνουν συζητήσεις, αλλά εγώ δεν ξέρω αν θα έπαιρνα την απόφαση να συνεχίσω για τρίτη χρονιά. Θεωρώ ότι είναι μία εξαιρετική σειρά, που έλειπε από την απογευματινή ζώνη, που δεν θυμίζει καθημερινό σίριαλ και που καλό θα ήταν να ολοκληρωθεί ενώ βρίσκεται στο πικ της. Ολο αυτό που έζησα ήταν και είναι δώρο θεού, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τελειώνουν όταν βρίσκονται ακόμη στην κορυφή».

Μετά τον ρόλο της Μαρίνας - και αυτή τη μεγάλη επιτυχία - που έζησες, τι θα ήθελες να ακολουθήσει;

«Θέλω πολύ να κάνω θέατρο, ωστόσο δεν κλείνω το κομμάτι της τηλεόρασης. Αν ξανακάνω, θέλω να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό».

Κωμωδία;

«Ναι, μία ωραία κωμωδία ή έναν πιο σκοτεινό χαρακτήρα, κάτι τελείως κόντρα από το καλό κορίτσι. Θέλω να πειραματιστώ, είναι το επόμενο στάδιο», είπε στο tv kous kous.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ