2019-11-28 19:15:59
Φωτογραφία για Εθελοντικός καθαρισμός απο την περιβαλλοντική ομάδα Generation Europe της Βόνιτσας - Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στην περιοχή της Χώρας (κάτω απ’ το κάστρο)
               Η βραβευμένη πλέον περιβαλλοντική ομάδα Generation Europe-Vonitsa και ο οργανισμός νεολαίας Euphoria μετά την επιτυχία του πρώτου εθελοντικού καθαρισμού που διοργάνωσε τον περασμένο Ιούλιο, προχωρά εκ νέου στη διοργάνωση μιας δεύτερης εθελοντικής δράσης καθαρισμού. 

          Όπως και η δράση καθαρισμού, έτσι και αυτή διοργανώνεται στο πλαίσιο της ανάδειξης του προβλήματος της έλλειψης λειτουργικού συστήματος στην περιοχή μας, καθώς και απουσίας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης. 

        Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, ώρα 15:00 στην πόλη της Βόνιτσας, στην περιοχή της Χώρας (κάτω απ’ το κάστρο).

      Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και να βοηθήσουν στην διατήρηση μιας καθαρής πόλης με ευαισθητοποιημένους και περιβαλλοντικά ενημερωμένους πολίτες..... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ