2019-11-28 19:39:43
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - 13 Τρόποι να Μετατρέψετε μια πήλινη Γλάστρα σε κάτι Μοναδικό!

Οι πήλινες γλάστρες δεν είναι μόνο για να φυτεύουμε λουλούδια. Μπορείτε να τις μεταμορφώσετε σε ένα σωρό χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι και τον κήπο σας.

Δείτε μερικές ιδέες παρακάτω:



Φτιάξτε ένα τραπεζάκι για τον κήπο σας. Απλά γυρίστε μια γλάστρα ανάποδα, βάψτε τη και κολλήστε λίγο σκοινί για να τη διακοσμήσετε. Μια πολύ όμορφη λύση για τον κήπο σας.



Φτιάξτε ένα χειροποίητο μελωδό. Θα χρειαστείτε μικρά πήλινα γλαστράκια, σκοινί, μπογιά και μερικές μεταλλικές ροδέλες για να κάνουν θόρυβο όταν φυσάει.Δείτε οδηγίες πώς να το φτιάξετε εδώ.

Ψησταριά για τον κήπο σας: Τώρα που έρχεται η άνοιξη, σίγουρα θα θελήσετε να ψήσετε έξω. Δείτε πώς να φτιάξετε τη δικιά σας ψησταριά εδώ.



Δοχείο για ποτά: Είναι ό,τι πιο χρήσιμο για τα πάρτι σας. Φτιάξτε μια βάση από μια πήλινη γλάστρα και βάλτε από πάνω το δοχείο.

Φτιάξτε αυτά τα πανεύκολα κεράκια. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λιωμένο κερί και φιτίλι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κλαδάκι για να κρατήσετε ίσιο το φιτίλι καθώς θα ρίχνετε το κερί. Κόψτε το φιτίλι περίπου στα 6 χιλιοστά όταν στεγνώσει το κερί.

Μπορείτε να ζεστάνετε το χώρο σας στερεώνοντας μία πήλινη γλάστρα σε πλακάκια και βάζοντας από κάτω μερικά ρεσό. Δείτε πώς να το φτιάξετε εδώ.

Διακοσμήστε τον κήπο σας με όμορφα, χρωματιστά μανιτάρια. Δείτε πώς να τα φτιάξετε εδώ.

Φτιάξτε έναν διακοσμητικό πυροσβεστικό κρουνό χρησιμοποιώντας πολλές πήλινες γλάστρες και βάφοντας τις κόκκινες.

Φτιάξτε μια όμορφη ταΐστρα για τα πουλιά. Δείτε πως εδώ.

Πάρτε μία πήλινη γλάστρα, βάλτε μέσα αλουμινόχαρτο και κάρβουνα και ψήστε marshmallows! Θα λιώσουν στο στόμα σας!

Φτιάξτε όμορφα, ανοιξιάτικα cupcakes μέσα σε πήλινες γλάστρες. Βεβαιωθείτε ότι οι γλάστρες δεν είναι επισμαλτωμένες και αν θέλετε προσθέστε χαρτάκια για cupcakes για παραπάνω προστασία. Δείτε οδηγίες εδώ.

Οργανώστε τα μαχαιροπήρουνα σας σε όμορφες, πολύχρωμες μικρές γλάστρες.

Φτιάξτε ένα φάρο. Με λίγο κόκκινο και άσπρο, ένα φαναράκι και δύο γλάστρες, μπορείτε να φτιάξετε ένα φάρο για διακοσμήσετε την αυλή σας.



via

Let's block ads! (Why?)

13 Τρόποι να Μετατρέψετε μια πήλινη Γλάστρα σε κάτι Μοναδικό! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ