2019-11-29 18:42:19
Φωτογραφία για Τελεσίγραφο ΒΒC σε Τζόνσον: «Ή θα δώσεις συνέντευξη στον Άντριου Νιλ ή δεν θα πας στον Άντριου Μαρ»
Το BBC έθεσε όρους στον Βρετανό πρωθυπουργό που θέλει να δώσει συνέντευξη στη

δημοφιλή εκπομπή του Άντριου Μαρ – Ο Άντριου Νιλ, που ο Τζόνσον θέλει να αποφύγει, έχει επίμονο και επιθετικό στυλ συνέντευξης

Τους όρους του έθεσε το BBC για τη συμμετοχή του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, στην δημοφιλή εκπομπή του Άντριου Μαρ.

Μόνο εάν παραχωρήσει συνέντευξη στον «σκληρό» δημοσιογράφο Άντριου Νιλ, τότε θα του επιτραπεί η παρουσία στη δημοφιλή εκπομπή του Μαρ, ήταν το μήνυμα που έστειλε το βρετανικό δίκτυο στο κόμμα των Τόρις.

Πηγή του BBC δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «The Independent»: «Το BBC αρνήθηκε την προσφορά του κόμματος των Συντηρητικών να εμφανιστεί ο πρωθυπουργός στην εκπομπή του Άντριου Μαρ μέχρις ότου συμφωνήσει για μία συνέντευξη στον Άντριου Νιλ».

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν έχει ακόμη συμφωνήσει για το αν θα δώσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο του BBC, Άντριου Νιλ, το στυλ συνεντεύξεων του οποίου είναι εξαιρετικά επίμονο και επιθετικό.

Χθες, το δίκτυο Channel 4 τοποθέτησε ένα γλυπτό της Γης από πάγο, στη θέση του Μπόρις Τζόνσον για να τονίσει την απουσία του από το ντιμπέιτ για την κλιματική αλλαγή.

Την ίδια μεταχείριση επιφύλαξε το κανάλι και στον επικεφαλής του κόμματος Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος επίσης δεν εμφανίστηκε στο ντιμπέιτ.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ