2019-11-30 14:13:57
Φωτογραφία για H Camila Cabello παραδέχτηκε ότι έκλεψε από το παλάτι του Kensington
Ο Greg James είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός του BBC Radio 1 και έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το αστείο που έκανε για την πριγκίπισσα Charlotte.

Είχε χλευάσει το γεγονός ότι η μικρή έκανε χειραψία με την διευθύντρια στην πρώτη μέρα του σχολείου. Ένα σχόλιο που φυσικά δεν άρεσε καθόλου στην δούκισσα Catherine και τον πρίγκιπα William. Ο ίδιος δεν περίμενε ποτέ ότι το αυθόρμητο σχόλιό του στην πρωινή του εκπομπή στο ραδιόφωνο θα γίνει θέμα.

Λίγες εβδομάδες αργότερα βρέθηκε καλεσμένος στο παλάτι του Kensington όπου και συνάντησε για πρώτη φορά, μετά το περιστατικό, την δούκισσα και τον δούκα του Cambridge. Σύμφωνα με τον ίδιο του είπαν μερικά πράγματα σχετικά με τη συγκεκριμένη χειραψία της 4χρονης πριγκίπισσας. Η συνάντησή τους ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα αλλά φαίνεται πως ο James ξαναχτυπά.

Σε συνέντευξή του με την Camila Cabello , στην εκπομπή Breakfast, την έκανε να παραδεχτεί ότι έχει κλέψει ένα αντικείμενο από το παλάτι. Το έκανε έπειτα από δική του πρόκληση κατά τη διάρκεια της πρόσκλησης τους στο Kensington, αφού της είπε: “Κλέψε εκείνο το μολύβι”


“Με προκάλεσε κι αν ένα πράγμα ξέρω στη ζωή μου είναι να αποδέχομαι τις προκλήσεις. Οπότε το έκανα” παραδέχτηκε η 22χρονη τραγουδίστρια. Δεν τελείωσε όμως εκεί. Ο James στη συνέχεια το είπε σε όλους και μάλιστα και σε έναν ανθρώπους από το παλάτι. Εκείνη αναστατωμένη το έβαλε, όπως περιγράφει, στην τσάντα της μαμάς της η οποία την συμβούλεψε: “Πρέπει να το δώσουμε πίσω. Πρέπει να επιστρέψουμε το μολύβι”.

Η Camila δεν ήταν έτοιμη όμως να αποχωριστεί το μολύβι της. “Λυπάμαι, το έχω ακόμα. Λυπάμαι Kate και William” δήλωσε. Αυτό που ακολούθησε ήταν απίθανο και απέδειξε ότι η τοζ ευγάρι του kensington έχει χιούμορ. Από τον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter σχολίασαν με ένα emoji.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ