2019-11-30 14:15:45
Φωτογραφία για Ρόδος – Μαρκό: Νικάνε και αγγίζουν τον τίτλο σήμερα τα Ελάφια! (14:30)
Η Ρόδος υποδέχεται στις 14:30 τον Γ.Σ. Μαρκό στο ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και με νίκη θα ξεφύγει με +7! Χωρίς Γιόνδη και Δελαπόρτα αλλά με τον κόσμο στο πλευρό τους τα ”ελάφια”!

Με μοναδικό στόχο να κερδίσει και να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο στην κορυφή, η Ρόδος υποδέχεται σήμερα (14:30) τον Γ.Σ. Μαρκό, στο ντέρμπι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» με νίκη θα ξεφύγουν στο +7 και ουσιαστικά θα «καπαρώσουν» την πρωτιά.

Ο προπονητής της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος αντιμετωπίζει δύο σημαντικά προβλήματα με τους παίκτες του, αφού δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Αντώνης Γιόνδης και Γιώργος Δελαπόρτας. Τα «ελάφια» περιμένουν σήμερα το φίλαθλο κόσμο στο πλευρό τους για μία μεγάλη και σημαντική νίκη- τίτλου.

Ο Ματθαίος Βουρνέλης του συνδέσμου Μακεδονίας θα «σφυρίξει» το σημερινό ματς Ρόδος- Μαρκό, με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Βοηθοί του θα είναι, ο Τάσος Φράγιος και ο Βασίλης Χατζηβασιλείου από τον ίδιο σύνδεσμο και παρατηρητής τους ο Βασίλης Τσαγγάρης από τη Ρόδο.
12sports
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ