2019-12-01 20:30:17
Φωτογραφία για Μεταναστευτικό: Προθεσμία 10 ημερών στις ΜΚΟ για να καταγραφούν...
Προθεσμία 10 ημερών στις ΜΚΟ που σχετίζονται με το προσφυγικό για να καταγραφούν, δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο καλεί τους εκπροσώπους των ΜΚΟ να καταθέσουν την αίτησή τους, μαζί με τα παραστατικά που προβλέπονται προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξής τους στο ήδη υφιστάμενο μητρώο των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο μεταναστευτικό/προσφυγικό.

Όπως έγινε γνωστό προ δύο ημερών, η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων, ξεκινά χαρτογράφηση όλων των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων σε ενιαίο μητρώο με επικεφαλής την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Άννα Ζαΐρη, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι ΜΚΟ και να καταστεί ευχερέστερος ο έλεγχος τους.

Μέχρι σήμερα, το κάθε υπουργείο διαθέτει αρχείο με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς ευθύνης του, αλλά κεντρικό μητρώο δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αρχή θα κάνει ελέγχους για όλες τις μεγάλης αξίας αγοραπωλησίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με αγοραστές αλλοδαπούς...
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ