2019-12-02 00:30:34
Φωτογραφία για Διαγόρας – Ολυμπιακός Βόλου 0-0: Μια ισοπαλία που δεν την ήθελε κανείς…
Δίκαιη ισοπαλία (0-0) για Διαγόρα και Ολυμπιακό Βόλου στο «σμαραγδένιο» νησί – Ελαφρώς καλύτεροι οι νησιώτες, δοκάρι είχαν οι Θεσσαλοί στο πρώτο ημίχρονο

Σίγουρα είναι από τα παιχνίδια που δεν περιμένεις να δεις θέαμα Ο λόγος για την αναμέτρηση του Διαγόρα με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή (1/12) στο «σμαραγδένιο» νησί για τη 10η αγωνιστική της Football League, σε ένα ματς που οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία.

Διαγόρας και Ολυμπιακός Βόλου μοιράστηκαν από ένα βαθμό και συνεχίζουν μαζί στη βαθμολογία καθώς αμφότερες έφτασαν τους 14 πόντους. Πάντως και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη, αλλά το φινάλε τους βρήκε στο μηδέν και με ένα βαθμό στο σακούλι τους.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να είναι τιμωρημένος και να δίνει οδηγίες από την εξέδρα, είχε τα ηνία στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να προηγηθεί στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε με σημαντικότερη το δοκάρι με τον Ντούνη.


Ο Διαγόρας από την άλλη προσπάθησε να φανεί απειλητικός στο δεύτερο μέρος με κύριο εκφραστή τον Κέρι, ωστόσο στις φάσεις που απείλησε, είτε οι παίκτες του δεν σημάδευαν σωστά, άουτ, είτε έβλεπαν το «stop» του Γιδόπουλου.

Το σουτ του Τσιάρα στο 2’ δεν ανησύχησε τον Τσέλιο, ενώ ούτε ο Γιδόπουλος ανησύχησε στο σουτ του Μπαρμπαρούση στο 23’. Ο Τσιάρας απείλησε και πάλι στο 36’ όμως το σουτ του πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσέλιου, ενώ ένα λεπτό μετά η σημαντικότερη ευκαιρία του ματς με το τρομερό φαλτσαριστό σουτ του Ντούνη που «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι των νησιωτών.

Με ευκαιρία του Διαγόρα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Γλυνό να σουτάρει από κοντά και τον Γιδόπουλο να αποκρούει με δυσκολία, ενώ ο πορτιέρο του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε παρών και στο φάουλ του Κέρι στο 48’ διώχνοντας την μπάλα με υπερένταση.

Ο Κέρι ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Διαγόρα δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Γιδόπουλου και στο 57’ με το φάουλ που εκτέλεσε, ενώ στο 59’ έδωσε την ασίστ στον Αθανασίου που σούταρε από τον άξονα για να μπλοκάρει τη μπάλα ο κίπερ των Βολιωτών.

Στη συνέχεια τα πολλά φάουλ δεν άφηναν να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων παρά και τις κινήσεις των δύο προπονητών στη σκακιέρα. Με στατικές φάσεις προσπαθούσε να απειλήσει ο Διαγόρας και στο 78’ ο Κέρι με φάουλ έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά, επίσης με εκτέλεση φάουλ, ο Γιδόπουλος μπλόκαρε.

Σίγουρα κορυφαίος για τον Διαγόρα σε ένα μέτριο ματς ο Κέρι, ενώ για τους Βολιώτες κορυφαίος ήταν σίγουρα ο τερματοφύλακας Γιδόπουλος που δήλωσε παρών στις λίγες φάσεις που έκαναν οι νησιώτες.

Κίτρινες: 80’ Προβατίδης, 89’ Αθανασίου – 53’ Πόζογλου, 57’ Λάσκαρης, 70’ Φαζός

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρι (87’ Πατσαρούχας), Γλυνός, Μπουρλάκης (75΄Γούλας), Αθανασίου, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Βοσνακίδης, Γραικός (64’ λ.τ. Ρόκας), Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπούτζικος, Ντούνης (51’ Σκοπελίτης), Πόζογλου (86’ Δεινόπαππας), Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός.
a-sports
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ