2019-12-02 10:44:22
Φωτογραφία για Λαθρομεταναστευτικό: Ανεξέλεγκτος ΕΦΙΑΛΤΗΣ…
Για την στρατηγική των «ανοικτών συνόρων» και τη Νέα Δουλεία που προωθείται και κατασκευάζεται από την πλανητική, ιμπεριαλιστική κακουργία και το σύγχρονο ΦΑΣΙΣΜΟ (4ο Ράιχ), γράφουμε εδώ και δύο δεκαετίες: Αναλυτικά, σταθερά και ασυμβίβαστα Εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες έχει μπει σε εφαρμογή αυτή η στρατηγική του χρηματιστηριακού κεφαλαίου: Της εισαγωγής αλλοδαπών δούλων.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια διαγραφόταν ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ της λαθρομεταναστευτικής ΕΙΣΒΟΛΗΣ και του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ Οι ιδεολογικοί ροπαλοφόροι που στήριζαν αυτήν τη στρατηγική της Νέας Δουλείας, ήταν οι «αριστεροί» σε όλες τις αποχρώσεις τους…

Αυτοί παρείχαν το «άλλοθι» στις στρατηγικές της Παγκοσμιοποίησης και προώθησαν, με φανατισμό και τρομοκρατική υστερία, τα μυθικά ιδεολογήματα του 4ου Ράιχ: Της πολυπολιτισμικότητας, του «αντί-εθνικισμού», του «αντί-ρατσισμού», του «αντί-φασισμού», του ψευτοανθρωπισμού (αστικός ανθρωπισμός) και CIA…


Ένας από τους πλέον διαδεδομένους μύθους ήταν τούτος: «Οι μαζικές ροές των αλλοδαπών (λαθρομεταναστών) αποτελούν το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ προϊόν της πολεμικής ιμπεριαλιστικής θηριωδίας»!!!

Η ΑΠΑΤΗ αυτού του μύθου είναι πολυεδρική:

α). Μαζικά κύματα λαθρομεταναστών προέρχονται από χώρες πολύ μακρινές και δίχως να ζουν τον πολεμικό εφιάλτη. Το Αφγανιστάν π.χ.

Το περίεργο, εδώ συνίσταται σε τούτο: Όταν το Αφγανιστάν βίωνε τις πολεμικές επιχειρήσεις των Ρώσων, κανένα κύμα λαθρομεταναστευτικό δεν υπήρχε. Το αντίθετο, τα τελευταία χρόνια, δίχως πολεμικές επιχειρήσεις, ξεκίνησαν και μαζικές ροές από το Αφγανιστάν…

β). Από το Ιράκ, όταν ισοπεδώθηκε από τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς επί Σαντάμ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ καμία τάση ΦΥΓΗΣ και εισβολής λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

γ). Είναι γνωστό ότι τα κύματα προσφύγων και σε συνθήκες πολεμικών καταστροφών κατευθύνονται ΠΑΝΤΑ στις γειτονικές χώρες...

Εδώ οι εισβολές «προσφύγων» …πηδούνε πάνω από τις γειτονικές χώρες, ΚΑΙ από τα πέρατα της Αφρικής ή της Ασίας, και περνώντας από τα «τρύπια» σύνορα της Τουρκίας(!), αγκυροβολούν στο Αιγαίο και την Ελλάδα…

Σε ύδατα που ελέγχονται ΠΛΗΡΩΣ, μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας, οι λαθρέμποροι, ανενόχλητοι, μεταφέρουν μαζικά(!!!) καραβάνια λαθρομεταναστών…

Μόνοι οι ηλίθιοι ή οι έμμισθοι κονδυλοφόροι μπορεί να πιστεύουν τα ποικίλα καθεστωτικά και «αριστερά» παραμύθια για τους «φουκαράδες» που θαλασσοπνίγονται…

δ). Τέλος, είχαμε δίπλα μας την πολεμική ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας και παρόλα αυτά ΚΑΝΕΝΑ προσφυγικό κύμα δεν εκδηλώθηκε προς την Ελλάδα, ΚΑΜΙΑ μαζική εισβολή λαθρομεταναστών…

Και μόνο τα παραπάνω καταρρίπτουν το μύθο ότι αυτή η κατακλυσμιαία νεροποντή λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα αποτελεί το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ προϊόν του πολέμου.

Η μετατροπή της Ελλάδας σε «ΑΠΟΘΗΚΗ ψυχών», αποτελεί μια ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ και ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ στρατηγική του διεθνούς ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου: Μια στρατηγική κατασκευής της νέας δουλείας, για την ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ των εθνών-κρατών, την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ όλων των λαϊκών κατακτήσεων και την ΑΛΩΣΗ των ιστορικών και πολιτισμικών ιστών ΣΥΝΟΧΗΣ των λαών…

Σήμερα μόνο οι τυφλοί και «αριστεροί» κλακαδόροι της Νέας Τάξης δεν βλέπουν ότι η Ελλάδα, με «εργαλείο» τους Λαθρομετανάστες και τους «πρόσφυγες» (η μεγάλη ΑΠΑΤΗ), τινάζεται στον αέρα: Έχει μπει σε ένα κανάλι γιγάντιων και άγριων ΣΥΜΦΟΡΩΝ…

ΟΙ νέοι εξαθλιωμένοι αλλοδαποί δούλοι έχουν πλημμυρίσει τα πάντα και ξαπλώνονται εφιαλτικά σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. Είναι τέτοια η εξαθλίωσή τους και η απελπισία τους (τους τάξανε παραδείσους, τους καλλιέργησαν μύθους και τους εξαπάτησαν οι έμποροι των μαφιόζων του χρήματος και των ΜΚΟ), που είναι ΙΚΑΝΟΙ για όλα: Για κάθε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, για κάθε ΕΓΚΛΗΜΑ, για κάθε ΠΟΛΕΜΙΚΟ επεισόδιο…

Βρισκόμαστε πλέον μπροστά σε μια πολεμική αλλοδαπή αγριότητα, σε δράματα αποτρόπαιων αιματηρών επεισοδίων…

Η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη…

Το μόνο που απομένει είναι ΑΜΕΣΑ να ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ο ελληνικός λαός διότι το να περιμένει κανείς ΛΥΣΕΙΣ από τις κατοχικές δυνάμεις (κυβερνήσεις, κόμματα, δημοσιογραφικά πορνεία κ.λπ) είναι θανάσιμη ΟΥΤΟΠΙΑ.

Αναδημοσιεύουμε ένα παλιό μας (2008), σχετικό κείμενο.

Βρίσκεται εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2845

Ο νέος Μεσαίωνας

και

η βαρβαρότητα των αλλοδαπών συμμοριών

Όλοι ασχολούνται με το πώς θα διασφαλιστεί το καθεστώς των τραπεζιτικών ληστειών!!! Ή με τα «βαταοπαίδια», τους Τατούληδες και άλλα τέτοια …σοβαρά!!!

Ο πολιτικός κόσμος και τα ιδεολογικά τους φερέφωνα σέρνονται μέσα σε ένα φαύλο κύκλο εσωτερικής καταναλωτικής απάτης και στους χορευτικούς ρυθμούς που έχουν επιβάλλει οι «Νταβάδες» και κυρίως οι Αμερικανοί «νταβάδες» που για… το καλό μας, θέλουν να μας αλλάξουν τα φώτα, τα κόμματα και τις κυβερνήσεις!!!!!!!!

Δεν μένει χρόνος σ' αυτόν τον «ωραίο» κόσμο των απολογητών και φερέφωνων της ληστείας και της απάτης να ασχοληθεί με τίποτε άλλο…

Αλλά ούτε στην «αριστερά» των καθεστωτικών οικοτροφείων και ιερατείων μένει χρόνος να ασχοληθεί με τα μεγάλα εγκλήματα και τη βαρβαρότητας του αδηφάγου καπιταλιστικού τέρατος. Αυτά θεωρούνται παρωχημένα και «συντηρητικά» πράγματα, «εθνικιστικά» ολισθήματα, αν όχι και τίποτα χειρότερο.

Έτσι κανείς δεν μιλάει για τη σύγχρονη νεοταξική δουλεία που προωθείται και επιβάλλεται από τα υπερεθνικά μονοπώλια.

Κανείς δεν αγγίζει το θεμελιώδες ζήτημα της εποχής μας: Ότι σήμερα μας ξαναγυρίζουν σε εποχές φεουδαρχικής και δουλοκτητικής βαρβαρότητας.

Κανείς δεν φωτογραφίζει το σύγχρονο εφιάλτη και την κτηνωδία του πλανητικού καπιταλισμού, Ενός καπιταλισμού που δεν νοιάζεται πλέον ούτε για την αναπαραγωγή της εργατικής δύναμης, δίδοντας ένα ελάχιστο, έστω, μέρος από την υπεραξία που κλέβει από τους εργάτες.

Είναι τέτοιες οι στρατιές των εξαθλιωμένων που έχει δημιουργήσει ο παγκόσμιος καπιταλισμός, που, παρέχοντας μόνο ένα ξεροκόμματο, τους ξεζουμίζει και όσο ζήσουν. Υπάρχουν άπειροι αντικαταστάτες για ξεκλήρισμα: Πνευματικό, ψυχικό και βιολογικό.

Δύο είναι οι στρατηγικές του πολυεθνικού κεφαλαίου γι’ την κατασκευή και εξόντωση των νέων δούλων.

α). Η εξαγωγή κεφαλαίων και επιχειρήσεων σε χώρες, όπως η Ινδία, που τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων δουλεύουν μόνο για να ζήσουν. Φρικώδη υπερεκμετάλλευση και των παιδιών, δηλαδή αυτά δεν θα προλάβουν ούτε να μεγαλώσουν: Αποτροπιασμός!!!

β). Εισαγωγή εξαθλιωμένων, αλλοδαπών δούλων σε χώρες με εργατικές κατακτήσεις για την ισοπέδωση όλων των κεκτημένων και τη μετατροπή και των εγχώριων εργατών σε εξαθλιωμένους δούλους.

Η μαζική εισβολή αλλοδαπών δούλων ΕΞΙΣΩΝΕΙ τα μεροκάματα προς τα κάτω: στον παρανομαστή των εξαθλιωμένων εισαγόμενων, αυτό του απλού ξεροκόμματου για λίγα χρόνια ζωής.

Εκτός αυτής της κτηνωδίας, με την εισαγωγή των εξαθλιωμένων, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, αντικαθίστανται όλα τα πρωτοπόρα και αγωνιστικά στοιχεία της εργατικής τάξης, γεγονός που ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ κάθε βάση για αγώνες.

Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό στην Ελλάδα. Θέλουν να τη μετατρέψουν σε τριτοκοσμική χώρα, σε Ινδίες κ.λπ

Αυτά είναι τα «ανοικτά σύνορα» μέσα στον καπιταλισμό: Δουλεία και κτηνωδία των πάντων.

Και γι αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα των υπερεθνικών, ουδείς ασχολείται. Αντίθετα η ροζ «αριστερά» το ευλογεί και έχει μετατραπεί σε ιδεολογική αστυνομία της Νέας Τάξης, με τα τρομοκρατικά της ιδεολογήματα του «αντιρατσισμού» και «αντιεθνικισμού»: Τα ιδεολογήματα των πολυεθνικών!!!

Όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι», πλήθος από σαλτιμπάγκους της «αριστεράς», πολιτικάντηδες παντός καιρού και χρώματος και επιτήδειους γραφειοκράτες της δημοσιογραφίας, μεθυσμένοι από την αλαζονική ανοησίας τους, ξερνούν καθημερινά τα τρομερά «αντιρατσιστικά» και «αντιεθνικιστικά» τους δηλητήρια, αλλά για τα γεγονότα και τις επιπτώσεις της αλλοδαπής δουλείας δεν βγάζουν άχνα. Δεν θέλουν καν να σκεφτόμαστε για όλα αυτά.

Και όσοι έχουν τη συνήθεια και την ικανότητα να σκέφτονται, αυτοί λιθοβολούνται: Τους πνίγουν μέσα στη νεροποντή της κυρίαρχης «αριστερής» βλακείας.

Οι πραγματικότητα, όμως, δεν κουκουλώνεται με τις ιδεολογικές και πολιτικές ακαθαρσίες.

Μέρα με την ημέρα η ζωή στην Ελλάδα γίνεται αφόρητη: Οικονομικά και κοινωνικά.

Η ανεργία μαστίζει τους Έλληνες εργάτες, αφού αντικαταστάθηκαν από τους φτηνούς αλλοδαπούς. Τώρα με την κρίση ούτε οι αλλοδαποί δούλοι θα βρίσκουν δουλειά…

Η ακρίβεια καλπάζει, βυθίζοντας σε δραματικά επίπεδα φτώχειας όλο και περισσότερες ελληνικές οικογένειες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η άνοδος της εγκληματικότητας κάνει ακόμα πιο ανυπόφορη τη ζωή των ανθρώπων, ιδιαίτερα στις φτωχογειτονιές των μεγάλων πόλεων.

Η ανεξέλεγκτη είσοδος αλλοδαπών δημιούργησε πρωτόγνωρες καταστάσεις για την Ελλάδα και πρόσθεσε στο καθημερινό μας λεξιλόγιο λέξεις, όπως «Μαφία», «Γκέτο», κ.α. Έκανε απροσπέλαστους τους δρόμους, ακόμα και για την αστυνομία. Το κέντρο της Αθήνας μοιράστηκε μεταξύ αλλοδαπών συμμοριών: Σομαλών, Ρουμάνων, Αλβανών, Βουλγάρων, Πακιστανών και άλλων.

Τα εμπορικά καταστήματα κλείνουν, οι Έλληνες κάτοικοι, όσοι μπορούν μετακομίζουν και η δήθεν «αριστερά» οργανώνει «πολυπολιτισμικά» και «αντιρατσιστικά» πανηγύρια…

Από τα γραφεία τους, όλοι αυτοί οι «αριστεροί» επαγγελματίες αντιρατσιστές, δεν βλέπουν τίποτα. Στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη δεν δουλεύει κανείς και πίσω ή πέριξ από την πλατεία Θεάτρου δεν μένει κανείς από όλους αυτούς…

Γι’ αυτό δεν «βλέπουν» ούτε τις μάχες των αλλοδαπών συμμοριών, ούτε τα «γκέτο», ούτε την τρομοκρατία που ασκούν στις γειτονιές οι συμμορίες, ούτε τα ναρκωτικά που διακινούνται, ούτε τις διαπλοκές κράτους και συμμοριών.

ΟΛΟΙ αυτοί οι «ευαίσθητοι» που ουρλιάζουν σαν ύαινες περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και άλλων «ωραίων» δεν βλέπουν ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που διαδραματίζονται στην Αθήνα σε βάρος των κατοίκων της, των περιουσιών, των ιστορικών της μνημείων και του πολιτισμού της.

Είναι η επαγγελματική «ευαισθησία» των νεοταξικών ιδεολογημάτων, των έμμισθων ιδεολογικών γενίτσαρων του καθεστώτος…

Η έκρηξη της αγανάκτησης δεν θα αργήσει να έρθει….

Για να μην είναι τυφλή, θα πρέπει οι γειτονιές να οργανωθούν. Η υπεράσπιση της εργασίας μας, του πολιτισμού μας, της γειτονιάς μας, του δικαιώματος να είμαστε άνθρωποι είναι υπέρτατο καθήκον μας.

Πρέπει να αντισταθούμε, συνειδητά και οργανωμένα, κατά γειτονιά, στο νόμο της ζούγκλας που θέλουν να μας ρίξουν οι δυνάστες μας και οι γενίτσαροί τους…

Ενδεικτικά διαβάστε: Φάκελος ΡΕΣΑΛΤΟ: Λαθρομεταναστευτικός εφιάλτης

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5675

Επίσης κάποια κείμενα συγκεντρωμένα για την απάτη του «προσφυγικού» θα τα βρείτε εδώ:

http://resaltomag.blogspot.com/search?q=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ