2019-12-02 17:58:07
Φωτογραφία για Το iPhone 11 Pro Max βαθμολογήθηκε ως το καλύτερο smartphone για εγγραφή βίντεο
Υπάρχει μια περιοχή όπου το iPhone υπερέχει σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και αυτή είναι η εγγραφή βίντεο. Η DxOMark έχει δοκιμάσει μόλις 31 smartphones για να μάθει ποιο είναι το καλύτερο και η πρώτη θέση καταλαμβάνεται από το iPhone 11 Pro Max. 

"Είναι ένα από τα λίγα smartphones που μπορούν να καταγράψουν βίντεο σε HDR, το οποίο δίνει μια πολύ ευρεία δυναμική εμβέλεια", λέει η DxOMark, επισημαίνοντας ότι οι λεπτομέρειες στις σκιές είναι ορατές. "Επιπλέον, η έκθεση είναι γενικά καλή κάτω από τις περισσότερες συνθήκες. Οι εικόνες στο iPhone δείχνουν επίσης με πολύ ωραία απόδοση χρώματος και λίγες μόνο αστάθειες ισορροπίας λευκού κατά την εγγραφή σε εσωτερικούς χώρους ", λέει η DxOMark. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η ποιότητα που προσφέρεται με τα βίντεο όταν επιλέγεται το 4Κ, καθώς και η σταθερότητα και οι ομαλές μεταβάσεις.

Ένα άλλο ακόμη smartphone λειτουργεί καλά για τα βίντεο. Αυτό είναι το Mi CC9 Pro Premium Edition από την Xiaomi. Έχει το ίδιο υψηλό βίντεο ως το iPhone 11 Pro Max στις δοκιμές μας, με σχετικά μικρές διαφορές μεταξύ των δύο ", λέει η DxOMark. "Με την καταγραφή HDR και το κινητό οικοσύστημα της στα βίντεο, αλλά οι βιντεολάτρες που προτιμούν το Android OS δεν μπορούν να στραφούν στο Xiaomi", δήλωσε η DxoMark.


Επομένως, το iPhone 11 προτιμάται για βίντεο, αλλά όχι για τη φωτογραφία, αν και εξακολουθεί να είναι σε πολύ καλά κατάταξη στην τρίτη θέση αφού η επόμενη επιλέχθηκε για το Samsung Galaxy Note 10+ 5G με 117 πόντους. Τα πρώτα δύο είναι τα Huawei Mate 30 Pro και το Xiaomi Mi CC9 Pro Premium με 121 βαθμούς.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ