2019-12-03 09:29:11
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ CASUS BELLI. Άρθρο του Αντγου ε.α Χαράλαμπου Τζιγκουνάκη
Κατανοώ τη στάση της κυβέρνησης, που αρνείται την σύγκλιση των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, που ζητά η αντιπολίτευση και την εξέταση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από τις τούρκικες προκλήσεις.

Μια τέτοια ενέργεια δείχνει πως είμαστε σε κρίση με την Τουρκία κάτι που δεν ισχύει,αφού η κρίση υποβόσκει από πολλά χρόνια, απλά μεις σφυρίζαμε αδιάφορα δίνοντας λάθος μήνυμα στους εξ ανατολών γειτόνους πρωτίστως μα και στους συμμάχους μας..

Όμως αυτή την στιγμή ήρθε η ώρα της εκπομπής σε όλο τον κόσμο του μηνύματος του δικού μας casus Belli.

Τουτέστιν ,ότι έχουν κάνει οι Τούρκοι από το 1995! με απόφαση της Εθνοσυνέλευσης τους , ήρθε η ώρα να το κάνουμε και εμείς. Το ότι δεν το έχουμε κάνει ακόμη, είναι άλλη μια απόδειξη της αποτυχίας της ακολουθούμενης εξωτερικής πολιτικής μας μέχρι σήμερα , που τους έδωσε το δικαιωμα να κλιμακώνουν και να αμφισβητούν τα πάντα Συνεδρίαση λοιπόν της Εθνικής μας αντιπροσωπείας και ομόφωνη απόφαση για την δική μας κόκκινη γραμμή ,το δικό μας casus belli .


Ο πρώτος παράγων και συντελεστής ισχύος για ένα κράτος είναι το αρραγές εσωτερικό μέτωπο με προσωπικό , με ηθικό , εκπαίδευση και αποφασιστικότητα .

Ας αρχίσουμε όλοι μας να δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση.

Οι εννοιες πατρίδα ,έθνος, θυσία να αποκτήσουν πραγματικό περιεχόμενο και ουσία .

Οτιδήποτε άλλο βαδίζουμε σε λάθος δρόμο και θα υποστούμε συνεχείς και χωρίς όρια απειλές,εκβιασμούς και μονομερείς ενεργειες από αναθεωρητικούς σουλτάνους που θα επιχειρούν να μειώνουν έτι περαιτέρω την εθνική μας αξιοπρέπεια και την κυριαρχια μας.

Δεν μπορώ να διανοηθώ στο βωμό οπουδήποτε επίγειου αγαθού να υλοποιηθούν τέτοιες προδοτικές και εκφυλιστικές συμπεριφορές υποτέλειας μας ,επιστρέφοντες ουσιαστικά στην περίοδο προ του 1821 μετά από διακόσια χρόνια.
  
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ