2019-12-03 10:00:25
Φωτογραφία για Ρόδος: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη σχέση 14χρονης με τον καθηγητή (video)
Συνταρακτικές αποκαλύψεις έκανε 14χρονη μαθήτρια για τη σχέση της με τον 53χρονο καθηγητή της, υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη Ρόδο.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο 53χρονος εκπαιδευτικός, προφανώς σε κατάσταση μέθης, φέρεται να ανέμενε έξω από το σπίτι της στον Aρχάγγελο, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Όταν η 14χρονη εμφανίστηκε στην οικία μαζί με τον πατέρα της, που κατάγεται από την Αλβανία, ο εκπαιδευτικός φέρεται να την επέπληξε, επειδή ήταν έξω ως αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

Ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε τον λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Ο 53χρονος καθηγητής φέρεται να είπε στον πατέρα ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη του.

Στη συνέχεια, της υποθέσεως επιλήφθηκε το Aστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου και στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον εκπαιδευτικό.


Τι κατέθεσε η 14χρονη μαθήτρια

Mάλιστα, η μαθήτρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του 53χρονου.

Σύμφωνα με όσα είπε, μιλούσαν αρχικά μέσω Facebook, ενώ βρέθηκαν και από κοντά. «Τον Σεπτέμβριο του 2018 βρεθήκαμε από κοντά. Πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητό του, όπου και φιληθήκαμε στο στόμα. Βρισκόμασταν ανά δέκα μέρες, μιλούσαμε και φιλιόμασταν στο στόμα. Τον Απρίλιο του 2019 κάναμε σεξ στο αυτοκίνητό του, χωρίς τη θέλησή μου, και ενώ είχα δηλώσει την άρνησή μου, έκοψα επαφές μαζί του πριν από έναν μήνα», είπε η 14χρονη στους αστυνομικούς.

Από το AT Aρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Pόδου για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ