2019-12-03 15:00:48
Φωτογραφία για Οργισμένος ο Τραμπ πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
Σε οργισμένο τόνο κινήθηκε η δήλωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, λίγο πριν από την επετειακή σύνοδο του ΝΑΤΟ και στον απόηχο της διαδικασίας

παραπομπής του μετά το ουκρανικό σκάνδαλο που αφορούσε στην επικοινωνία με τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και που στόχο φέρεται να είχε να πλήξει την εικόνα του Δημοκρατικού πολιτικού Τζο Μπάιντεν.

Σε μια περίοδο κλιμακούμενης τουρκικής προκλητικότητας και με τις διεθνείς ισορροπίες να έχουν ταραχθεί, ο Τραμπ εξακολουθεί να εστιάζει στο μότο «Η Αμερική πάνω από όλα».

Σε tweet του όπου ανάρτησε βίντεο που δείχνει την απογείωση αεροπλάνου γράφει τα εξής: «Κατευθύνομαι στην Ευρώπη για να εκπροσωπήσω τη Χώρα μας και για να παλέψω σκληρά για τους Αμερικανούς, την ώρα που οι Δημοκρατικοί, που δεν κάνουν τίποτα, έχουν προγραμματίσει επίτηδες η ψεύτικη ακροαματική διαδικασία παραπομπής μου να συμπέσει με τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Δεν είναι ωραίο αυτό!».


Η Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων που τελεί υπό τον κοινοβουλευτικό έλεγχο των Δημοκρατικών έχει την αρμοδιότητα για την απαγγελία κατηγοριών που επικεντρώνονται στην παραπομπή του προέδρου Τραμπ.

Παράλληλα, τρεις επιτροπές έρευνας υπό την Επιτροπή για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, αναμένεται ότι θα δημοσιοποιήσουν μία επίσημη αναφορά μέσα στην εβδομάδα.

Η αναφορά αυτή, θα περιλαμβάνει τις αποδείξεις που έχουν συγκεντρώσει οι Επιτροπές Πληροφοριών, Εξωτερικών Υποθέσεων και Εποπτείας στην Βουλή των Αντιπροσώπων, για την παραπομπή του προέδρου Τραμπ.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ