2019-12-05 12:49:35
Φωτογραφία για Λέσβος: Νεκρή 27χρονη Αφγανή από πυρκαγιά στο hotspot του Καρά Τεπέ
Η φωτιά εκδηλώθηκε στο κοντέινερ που έμενε με την οικογένειά της -

Ο σύζυγός της πρόλαβε και έβγαλε από το κοντέινερ τα τρία παιδιά τους

Μία ακόμη τραγωδία καταγράφηκε σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων με μια 27χρονη από το Αφγανιστάν να χάνει τη ζωή της μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο hotspot του Καρά Τεπέ, στη Λέσβο.

Σύμφωνα με το lesvosnews.net που επικαλείται πληροφορίες από την πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στις 2 τα ξημερώματα σε κοντέινερ όπου διέμενε οικογένεια προσφύγων.

Η γυναίκα έμενε στο κοντέινερ με τον 28χρονο σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά, πέντε ετών, δύο ετών και ένα νεογέννητο βρέφος.

Τα παιδιά διασώθηκαν από τον πατέρα τους, ο οποίος στην προσπάθειά του να βγάλει και τη γυναίκα του από τον καιόμενο οικίσκο έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν στον Καρά Τεπέ βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης όπου ενημερώθηκε από στελέχη της Πυροσβεστικής ενώ συνομίλησε τους πρόσφυγες και εργαζόμενους του καταυλισμού.

Ο δημοτικός καταυλισμός προσφύγων του Καρρά Τεπέ στη Μυτιλήνη φιλοξενεί 1400 πρόσφυγες, ευάλωτες ομάδες με πολλά μικρά παιδιά.

Η Πυροσβεστική πάντως έκανε λόγο για μικρής έκτασης φωτιά, η οποία αντιμετωπίστηκε πολύ γρήγορα. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ