2019-12-05 15:18:05
Φωτογραφία για EKTAKTO: Σφοδρή επίθεση Ερντογάν σε Ελλάδα-Γαλλία – Η συμφωνία Άγκυρας-Τρίπολης ολόκληρη στα ελληνικά (upd)
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά Γαλλίας-Ελλάδας ο Ερντογάν κατά την διάρκεια συνέντευξης που έδωσε πριν λίγο σε εκπροσώπους των Τουρκικών ΜΜΕ.

Ο Ερντογάν δήλωσε πως η συμφωνία Άγκυρας-Τρίπολης ενόχλησε Αθήνα και Παρίσι. Μάλιστα ανέφερε πως με την Λιβύη διαπραγματεύεται από τον Απρίλιο για το ζήτημα της συμφωνίας.

«Ελλάδα-Αίγυπτος-Ισραήλ και Κύπρος ενοχλούνται. Δυστυχώς και η Γαλλία δείχνει να μην βλέπει θετικά αυτή την υπογραφή. Εγώ ρώτησα τον Μακρόν, τι δουλειά έχεις να ανακατεύεσαι στην Α. Μεσόγειο και στην Κύπρο; Ελλάδα, Τουρκία και Βρετανία είναι οι εγγυήτριες δυνάμεις», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.Ο Τούρκος πρόεδρος φέρεται να κατηγόρησε για άλλη μια φορά  την Ελλάδα ότι βρίσκουν καταφύγιο στη χώρα μας πολλοί Κούρδοι τρομοκρατές -όπως τους χαρακτήρισε- αναφερόμενος σε μέλη οργανώσεων DHKP-C, του PKK-YPG .

Αναφορικά με το μνημόνιο με τη Λιβύη φέρεται να είπε ότι η Τουρκία υπέγραψε με την νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης  και ότι θα το πάει στο Κοινοβούλιο και  μόλις εγκριθεί θα γίνουν γοργἀ βήματα για να ισχύσει.


Μάλιστα όπως φέρεται να είπε: «Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα φυλάρχων. Εμείς έχουμε μια ιστορία από την Οθωμανική περίοδο. Ο λαός αυτός γνωρίζει το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θαλάσσης και που εφαρμόζεται Αρκεί η σημερινή κυβέρνηση της Λιβύης να σταθεί στα πόδια της να μείνει όρθια και θα βρούμε τους βηματισμούς μας. »

Yeni Akit Gazetesi

✔@yeniakit

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan

Yunanistan ve Fransa'ya tarihi fırça!

https://www.

yeniakit.com.tr/haber/cumhurba

skani-erdogandan-yunanistan-ve-fransaya-tarihi-firca-h1575548056-2566a9.gif-960913.html 

1

2:24 PM - Dec 5, 2019
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ