2019-12-05 20:09:20
Φωτογραφία για Αυτή είναι η Βουλγάρα με τις 40 απάτες και απόπειρες
Λειτουργούσε ως «εισπράκτορας» για την σπείρα απατεώνων, που είχαν αποκομίσει 146.500 ευρώ τους τελευταίους τρεις μήνες, εξαπατώντας εννέα ηλικιωμένους, ενώ είχαν

αποπειραθεί να εξαπατήσουν άλλους 30

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες της 60χρονης Βουλγάρας που λειτουργούσε ως «εισπράκτορας» για την σπείρα απατεώνων, που είχαν αποκομίσει 146.500 ευρώ τους τελευταίους τρεις μήνες, εξαπατώντας εννέα ηλικιωμένους, ενώ είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν άλλους 30.

Πρόκειται για την Rusanka Hristova του Angelova και της Iordanka, που γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1959 στη Βουλγαρία, η οποία συνελήφθη στις 23 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα, όταν βρήκε τον... δάσκαλό της από μια 71χρονη, που προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να πληρώσει 500 ευρώ, για να μην έχει νομικές συνέπειες το παιδί της, το οποίο τάχα είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα.


Οι άνδρες της Ασφαλείας την συνέλαβαν, την στιγμή που παραλάμβανε την σακούλα με τα χρήματα και στην προανάκριση εξακρίβωσαν ότι η αλλοδαπή ήταν αυτή που παραλάμβανε μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματα της σπείρας, τα μέλη της οποίας προσποιούνταν άλλοτε τους γιατρούς, που έλεγαν ότι το παιδί ή το εγγόνι τους χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση, λόγω τροχαίου ή παρίσταναν τους αστυνομικούς και απαιτούσαν χρήματα, δήθεν για να αποφύγουν οι συγγενείς τους τις συνέπειες από τροχαίο ατύχημα, με θανάσιμο ή σοβαρό τραυματισμό ανηλίκου.

Με τους τρόπους αυτούς, διέπραξαν εννέα απάτες από τις 8 Αυγούστου ως τις 9 Νοεμβρίου, ενώ αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν τουλάχιστον άλλους 30 πολίτες στην περιοχή των Ιωαννίνων και της Ηγουμενίτσας. Η Βουλγάρα έχει προφυλακιστεί μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ