2019-12-05 20:49:30
Φωτογραφία για Εσύ ξέρεις τι είναι η δίαιτα του αγγουριού; Θα αδυνατίσεις όντως;

Μπορεί να βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και να σκεφτόμαστε όλα τα καλούδια που θα κληθούμε να φάμε στα γιορτινά τραπέζια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι γύρω μας δεν υπάρχουν άνθρωποι που τώρα ξεκινούν δίαιτα.

Κατά καιρούς ακούμε για διάφορες νέες δίαιτες που ακολουθούν οι stars του Hollywood ή για νέα trends στο χώρο της διατροφής και άλλα τέτοια. Αν, λοιπόν, είσαι και εσύ σε αναζήτηση κάποιας δίαιτας, εδώ θα σου αναλύσουμε τη δίαιτα του αγγουριού, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις μέχρι και 7 κιλά μέσα σε μία εβδομάδα.

Αν θες να ακολουθήσεις τη δίαιτα του αγγουριού, κάνε τα εξής:

-Φάε αγγούρι με κάθε γεύμα και σνακ σου. Φάε όσα περισσότερα μπορείς αν σου αρέσουν πολύ.

-Φτιάξε smoothies ή σαλάτες με αγγούρι.

-Πρόσθεσε άπαχη πρωτεΐνη στο πρωινό, το μεσημεριανό ή το βραδινό σου, όπως τα βραστά αυγά, το γιαούρτι, το cottage cheese ή το κοτόπουλο.

-Κατανάλωσε μικρή ποσότητα καλών λιπαρών, όπως το ελαιόλαδο.

-Αν χρειάζεται, πρόσθεσε μικρές ποσότητες υγιεινών υδατανθράκων, όπως καστανό ρύζι, πατάτα ή φρούτο.

-Μπορείς να συμπεριλάβεις στη διατροφή σου λαχανικά χαμηλών θερμίδων, όπως τομάτες, σπανάκι και σέλερι.

Η αλήθεια είναι ότι τα αγγούρια είναι πολύ υγιεινά, καθώς περιέχουν βιταμίνη C, μαγνήσιο και ποτάσιο και το βασικότερο όλων είναι ότι έχουν ελάχιστες θερμίδες (μόνο 20 θερμίδες το κάθε αγγούρι). Επίσης, περιέχουν μεγάλη ποσότητα νερού και φυτικές ίνες. Για όλους αυτούς τους λόγους τα αγγούρια πρέπει να έχουν μια βασική θέση στην καθημερινή διατροφή μας.

Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, η συγκεκριμένη δίαιτα δεν έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Δηλαδή, όσα κιλά και να χάσεις θα τα ξαναπάρεις πολύ σύντομα. Καλό είναι να επισκεφθείς τον διατροφολόγο σου και να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο και πιο ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σου οργανισμού.

Queen.gr



Let's block ads! (Why?)

ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ – newsitamea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ