2019-12-06 09:42:13
Φωτογραφία για Δρόμος ΑΚΤΙΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Βόνιτσας: Έστρωσαν με άσφαλτο τον... μισό δρόμο! -Κίνδυνος για μοτοσικλετιστές!
             Στο δρόμο Ακτίου -Αγίου Νικολάου Βόνιτσας έγιναν έργα ασφαλτόστρωσης δρόμου, μόνο που η νέα άσφαλτος στρώθηκε... στον μισό δρόμο. 

     Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά μας καταγγέλει διερχόμενος οδηγός, στο σημείο που γίνεται η εναλλαγή μεταξύ του παλιού και του φρέσκου οδοστρώματος υπάρχει μια μικρή υψομετρική διαφορά, κίνδυνος για οχήματα και μοτοσικλετιστές Συγκεκριμένα ο αναγνώστης μας, καταγγέλει τα εξής:

        Καλημέρα... Στις 29 Νοεμβρίου ανεβάσατε για την διαγράμμιση  στην καινούργια άσφαλτο, στον δρόμο Βόνιτσας Λευκάδας (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)...

            Το χειρότερο και επικίνδυνο για τα δίκυκλα να προκληθεί ατύχημα καθώς και καταστροφή των ελαστικών των αυτοκινήτων, είναι στον δρόμο Ακτίου - Αγίου Νικολάου... έριξαν άσφαλτο απ' την παλιά διασταύρωση Βόνιτσας Λευκάδας μετά το αεροδρόμιο μέχρι το καφενείο περίπου 1300 μέτρα απ' την μια πλευρά του δρόμου με υψομετρική διαφορά  3 με 4 εκατοστά απ' την παλιά άσφαλτο... 

      Επειγόντως πρέπει να γίνει κάτι να ενημερωθεί και η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.. Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ