2019-12-06 19:30:50
Φωτογραφία για Το Samsung Galaxy S11 θα έρθει με κάμερα 108MP!!!
Το Samsung Galaxy S11 έχει ήδη διαρρεύσει και σήμερα το Bloomberg έχει ρίξει λίγο περισσότερο φως στις προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Η Samsung αναμένεται να βελτιώσει δραστικά την απόδοση της φωτογραφικής μηχανής του Galaxy S11 για να διασφαλίσει ότι όχι μόνο θα κτυπά το iPhone 11 Pro αλλά και θα περάσει από τον ανταγωνισμό της Huawei.  

Η έκθεση αναφέρει ότι η Samsung προτίθεται να χρησιμοποιήσει μια κύρια κάμερα 108MP στο Galaxy S11 το επόμενο έτος. Αυτό θα είναι επιπρόσθετα με τρεις ακόμα αισθητήρες κάμερας στο πίσω μέρος που περιλαμβάνει έναν υπερβολικά ευρυγώνιο φακό και έναν αισθητήρα οπτικού ζουμ 5x. Θα υπάρξει επίσης ένας αισθητήρας ToF όπως φαίνεται ήδη στο Galaxy Note 10+ φέτος.

Όπως το iPhone 11 Pro, η Samsung προσφέρει σήμερα ένα σύστημα τριπλής κάμερας στα Galaxy S10 και S10 +. Και οι τρεις αισθητήρες έχουν ανάλυση 12MP, με ένα από αυτά να προσφέρει ένα οπτικό πεδίο εξαιρετικά ευρείας γωνίας και ένα άλλο με τηλεφακό 2x.


Η έκθεση αναφέρει ότι η φωτογραφική μηχανή 108MP και ο τηλεφακός 5x θα έρθουν και σε μια αναδιπλούμενη συσκευή clamshell που η Samsung προτίθεται να ξεκινήσει παράλληλα με το Galaxy S11 τον Φεβρουάριο.

Ο αισθητήρας 5x έχει αναπτυχθεί από μια από τις θυγατρικές της Samsung, την Samsung Electro-Mechanics C. Η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή της μονάδας νωρίτερα αυτό το έτος.

Έχουμε ήδη δει μια μονάδα 5x ή ακόμα και 10x οπτικού zoom να εμφανίζεται σε συσκευές από κινέζους κατασκευαστές όπως την Opo και την Huawei.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να επιτύχει ο κύριος αισθητήρας της κάμερας 108MP του Galaxy S11. Εκτός από την υψηλότερη ανάλυση, ο ίδιος ο αισθητήρας θα είναι αισθητά μεγαλύτερος που θα του δώσει μια επιλογη σε σενάρια χαμηλού φωτισμού και σε όρους δυναμικής εμβέλειας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ