2019-12-07 11:25:58
Φωτογραφία για Στέλιος Διονυσίου: Ήταν επιλογή μου να αφήσω το τραγούδι
«Με αηδίασαν όλα τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι ίντριγκες που δημιουργούσαν εις βάρος μου συνάδελφοι μου στη νύχτα», είπε ο τραγουδιστής

Ο Στέλιος Διονυσίου είχε επιλέξει συνειδητά να απέχει από το τραγούδι γιατί όπως είπε δεν άντεχε τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso μεταξύ άλλων μίλησε και το βράδυ που ο πατέρας του τον σήκωσε στην πίστα.

Πώς θυμάστε τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου;

«Μου λείπει πολύ ο πατέρας μου, διότι τον έχασα όταν ήμουν 16 χρονών. Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν ότι τραγουδούσα στο σπίτι κρυφά, ντρεπόμουν μήπως με ακούσει και δεν είμαι καλός. Μερικούς μήνες προτού φύγει από τη ζωή ο Στράτος με είχε σηκώσει στην πίστα και είπαμε παρέα τρία τραγούδια. Έτρεμα ολόκληρος. Μου είπε ο πατέρας μου: «Κλείσε τα μάτια σου και τραγουδά για πάρτη σου, σαν να είσαι σπίτι μας». Όταν τελειώσαμε τα τραγούδια, ήταν δακρυσμένος και είπε σε όλους: «Σε μερικά χρόνια θα ακούσετε τον Στελλάρα και θα δείτε». Πίστευε πολύ σε εμένα».


Υπήρξε περίοδος που είχατε φύγει από τα πράγματα. Ήταν δική σας επιλογή ή δεν σας πρότειναν δουλειές;

Δόξα τω θεώ, μου πρότειναν πάντα δουλειές. Ήταν δική μου επιλογή. Με αηδίασαν όλα τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι ίντριγκες που δημιουργούσαν εις βάρος μου συνάδελφοι μου στη νύχτα. Προσωπικά με ένοιαζε μόνο η δουλειά μου και να περνάω όμορφα στη ζωή μου. Δεν έμπαινα ποτέ σε τέτοιες καταστάσεις. Σκέφτηκα να τα παρατήσω γιατί δεν άντεχα άλλο τη βρομιά μέσα στον χώρο μας. Κλείστηκα στον εαυτό μου και αποτραβήχτηκα από το τραγούδι. Μετά από καιρό είπα «όχι, δεν θα τους κάνω το χατίρι, αγαπάω το τραγούδι και τη δουλειά μου». Πλέον κλείνω τα αυτιά μου σε όλα αυτά και συνεχίζω».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ