2019-12-07 11:29:02
Φωτογραφία για Μάρλον Μπράντο: O εθισμός του στο σεξ
«Το σεξ δεν έχει φύλο» έλεγε ο αξέχαστος ηθοποιός

Του άρεσε ο ποδόγυρος. Είχε εκατοντάδες γυναίκες στη ζωή του. Η Μέριλιν Μονρόε και η Ούρσουλα Άντρες ήταν δύο από αυτές. Ωστόσο, αγάπησε μόνο μία από τις αμέτρητες ερωμένες του. Αυτή που είχε ερωτική σχέση με τον πρωτότοκο γιο του, Κριστιάν.

Μια νέα βιογραφία του αξέχαστου Αμερικανού ηθοποιού, Μάρλον Μπράντο που υπογράφει ο συγγραφέας Γουίλιαμ Μαν, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εκρηκτικού χαρακτήρα του.

Ο Μάρλον Μπράντο ήταν ένα τέρας υποκριτικής και παράλληλα ένας απίστευτα περίπλοκος άνθρωπος που δεν συμπεριφερόταν καλά στις γυναίκες. Ήταν απότομος και ψυχρός μαζί τους. Πολλές φορές τις υποχρέωνε να βγαίνουν μαζί με τον φίλο και εραστή του, Κριστιάν Μαρκάν.

«Ήταν ανασφαλής για πολλά πράγματα, αλλά το σεξ δεν ήταν ένα από αυτά», γράφει ο Μαν. Ο ίδιος πάντως είχε πει:

«Ας πούμε ότι το σεξ δεν έχει φύλο». Για τον Μπράντο, το σεξ ήταν όπως το φαγητό. Υποχρεωτικό Στο βιβλίο του Μαν, 720 σελίδων υπό τον τίτλο:«Ο υποψήφιος - Η ιστορία του Μάρλον Μπράντο», οι περισσότεροι τον σκιαγραφούν ως έναν άνθρωπο με έντονο ναρκισσισμό.

Η μεγάλη αγάπη της ζωής του ήταν η Τζιλ Μπάνερ, μία Αμερικανίδα ηθοποιός της.. πλάκας με την οποία είχε σχέση τη δεκαετία του 1970.

Το μυστικό της ήταν ότι, σε αντίθεση με τις άλλες γυναίκες της, δεν έτρεχε ποτέ από πίσω του.

Η άσχημη συμπεριφορά του Μπράντο την είχε κουράσει κι όταν αποφάσισε να τον εκδικηθεί, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έκανε σχέση με τον ανήλικο τότε γιο του Μπράντο, Κριστιάν.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, γνωστός για τη συμμετοχή του στις ταινίες «Λεωφορείο ο Πόθος» και ο «Νονός», δεν έλεγε όχι και στους άντρες.

Ο κολλητός φίλος του Μπράντο, ο Γάλλος Κριστιάν Μαρκάν, ήταν ο μεγάλος εραστής του. Έβγαιναν μαζί για να «ψαρέψουν» γυναίκες, και μετά πήγαιναν στο κρεβάτι.

Το προβληματικό περιβάλλον της οικογένειάς του έπαιξε σαφώς καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του Μπράντο και στις μετέπειτα σχέσεις του, όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας, Γουίλιαμ Μαν.

Ο πατέρας του ήταν «παγόβουνο»: ένας άνθρωπος απόμακρος και αυταρχικός με τον γιο του. Η μητέρα του είχε εξάρτηση από το αλκοόλ.Μια φορά η αστυνομία την είχε μαζέψει από το δρόμο θεόγυμνη.

Ο Μπράντο έκανε στη ζωή του ότι ήθελε. Σπούδασε υποκριτική στο New School και κατόπιν στο Actors’ Studio της Νέας Υόρκης, με την υποκριτική του καριέρα να ξεκινά το 1944 με τη θεατρική κωμωδία «Θυμάμαι τη Μαμά», η οποία ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ.

Συνολικά έβαλε τρεις φορές βέρα στο δεξί και απέκτησε έντεκα παιδιά, από τις συζύγους του, τις ερωμένες του καθώς και από υιοθεσία. Αγάπησε με πάθος την Ταϊτή και έζησε εκεί για ένα μεγάλο μέρος της ζωής του.

Με τα παιδιά του δεν επεδίωκε να έχει καλές σχέσεις.

Τον Μάιο του 1990, ο πρωτότοκος γιος του, ο Κριστιάν, δολοφόνησε τον εραστή της ετεροθαλούς αδελφής του, Τσεγιέν. Αργότερα ο Κριστιάν καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών, ενώ η Τσεγιέν αυτοκτόνησε σε ηλικία 25 ετών, τον Απρίλιο του 1995.

Όσο περνούσε η ηλικία του, έβαζε πολλά κιλά. Απεβίωσε την 1η Ιουλίου του 2004 σε ηλικία 80 ετών.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ