2019-12-07 18:20:18
Φωτογραφία για Το νέο σόου του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ...
Ο ΣΚΑΪ επιστρέφει στη ψυχαγωγία και στα ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού στο δεύτερο μισό της σεζόν κάνοντας ένα βήμα πίσω στο θέμα ελληνική μυθοπλασία.

 Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του People ο Αcun Ilicali συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες με τον Μάρκο Σεφερλή στην Τουρκία και συζήτησαν μία πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική πρόταση για μία εκπομπή που δεν έχει ξαναγίνει. Ένα διαφορετικό talent show, με σκετσάκια και στοιχεία stand up comedy.

«Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Εξάλλου, οι συνεργάτες του Acun Ilicali έχουν μεταφέρει στον παραγωγό πως ο Σεφερλής είναι δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο, καθώς δεν πέφτει καρφίτσα στις παραστάσεις του. Επιπλέον, άνθρωποι της Acun Medya έχουν παρακολουθήσει την πορεία του Μάρκου Σεφερλή στην τηλεόραση. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος του ραντεβού. Ο Acun Ilicali πρότεινε στον Μάρκο Σεφερλή να είναι ο leader σε ένα τηλεοπτικό show. Και λέω leader, διότι πρόκειται για ένα show της Acun Medya στο οποίο θα γίνονται διάφορα σκετσάκια με την επιμέλεια του Μάρκου Σεφερκλή. Συνεπώς δεν θα είναι ο παρουσιαστής, αλλά ο άνθρωπος- ορχήστρα του show» αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού.

Οι ίδιες πληροφορίες του People συμπληρώνουν ότι στο τέλος της συνάντησης υπήρξε συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την Acun Medya για το πότε θα βγει στον αέρα το show.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ