2019-12-08 01:06:51
Φωτογραφία για Το διάσημο iPhone SE 2 θα ονομάζεται ... iPhone 9
Αρκετές φορές στο διαδίκτυο ακούμε για ένα iPhone SE 2. Οι φήμες αναφέρουν για ένα λανσάρισμα κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020 και ένα παρόμοιο σχέδιο (για να μην πούμε ταυτόσημο) με το iPhone 8 με οθόνη LCD 4,7 ίντσες. Αλλά ποιο θα είναι το όνομα του προϊόντος; 

Αν πιστέψουμε τη σελίδα Macotakara, αυτό το διάσημο iPhone SE 2 θα ονομάζεται ... iPhone 9. Η ιαπωνική τοποθεσία έχει ήδη καλή πληροφόρηση στο παρελθόν, είναι κυρίως αυτή που αποκάλυψε την απόσυρση του jack του iPhone πριν από όλου και μας λέει ότι βασίζεται σε μια "ενημερωμένη πηγή" για το όνομα του iPhone 9. Επιβεβαιώνει τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής με επεξεργαστής A13 (όπως το iPhone 11), 3 GB Μνήμη RAM, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID μέσω του κουμπιού Home και χωρίς 3D Touch.

Αν το όνομα iPhone 9 επιβεβαιωθεί, τότε η Apple θα πρέπει να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να μην συγχέεται το κοινό. Ήδη έχουν υπάρξει κάποιες ανησυχίες όταν το iPhone X ξεκίνησε με ένα μέρος του κοινού που προφέρεται σαν "iPhone δέκα" και μια μεγάλη πλειοψηφία που λέει "iPhone X" ως το γράμμα. Η ιστορία έχει επαναληφθεί με το iPhone XS και το iPhone XR. Αλλά στην περίπτωση του iPhone 9, μερικοί θα μπορούσαν να πουν ότι επιτυγχάνει τη συνέχεια του iPhone 8 και δεν παίρνει το σχεδιασμό του iPhone X, επομένως είναι ένα δυνητικά λογικό όνομα.

Η τιμή που φημολογείται για αυτό το iPhone SE 2 (ή iPhone 9) είναι στα 399 δολάρια.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ