2019-12-08 12:42:33
Φωτογραφία για ΓΕΣ: Εξετάζει δυνατότητα αποζημίωσης στελεχών για εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας Σ-Κ και αργίες
Σύμφωνα με το thesseconomy.gr, το ΓΕΣ έχει ενημερώσει τους στρατιωτικούς σχηματισμούς ότι «…εξετάζει τη δυνατότητα αποζημίωσης των στελεχών που εκτέλεσαν 24ωρη υπηρεσία κατά τα Σάββατα, τις Κυριακές καθώς και τις επίσημες και κατά τόπους αργίες, κατά το έτος 2019».

Μάλιστα, στρατιωτικοί ανέφεραν ότι τους ζητήθηκε ήδη να δηλώσουν τις υπερωρίες που έκαναν καθ’ όλη την διάρκεια του τρέχοντος έτος.

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή έρχεται να μετριάσει τη δυσφορία που προκάλεσε στις τάξεις των στελεχών του στρατού ξηράς, η αδυναμία της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να χειριστεί με επιτυχία το συγκεκριμένο ζήτημα.

Να σημειωθεί ότι το θέμα είχε βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στις 11 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία της πανελλήνιας ομοσπονδίας ενώσεων στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος είχε δεσμευτεί για την αποδέσμευση συγκεκριμένου κονδυλίου από το υπουργείο Οικονομικών.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:Στρατός Ξηράς: Εδώ και 21 μήνες δεν καταβάλλεται αποζημίωση υπηρεσιών αργιώνΣτρατιωτικών (ΕΓΓΡΑΦΑ)

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ