2019-12-08 13:30:37
Φωτογραφία για Το ξεβράκωμα της κατασταλτικής πολιτικής
Από την αρχή της διακυβέρνησης Μητσοτάκη είχαμε αναρωτηθεί για ποιο λόγο προετοιμαζόταν τέτοια κατασταλτική θωράκιση του κράτους απέναντι στους ίδιους τους πολίτες αυτού του κράτους. Τα νομοσχέδια πουέρχονται προςόφελοςτηςολιγαρχίας και εις βάρος βασικώνδικαιωμάτων του λαού, μας έδωσαν την απάντηση. Όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση, έτσι κι αυτή, έχει επιλέξει συνειδητά να έλθει σε ρήξη με την πλειοψηφία του λαού αντί να βάλει φρένο στην αυθαιρεσία της παρασιτικής ολιγαρχίας.

Μεθοδικά και στοχευμένα, η Κυβέρνηση «έλυσε τα χέρια της Αστυνομίας» όχι απέναντι στην εγκληματικότητα της διαφθοράς, της διαπλοκής και της μεγάλης κλίμακας εγκληματικότητας, αλλά απέναντι σε δομές φιλοξενίας προσφύγων, φοιτητές, ανήλικες κοπέλες, και όποιον έχει απλά την ατυχία να περνάει έστω και φευγαλέα από συγκεκριμένη περιοχή των Αθηνών που χρησιμοποιείται σαν μπαμπούλας επικοινωνιακού αντιπερισπασμού στο καταιγιστικό ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, τη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και την ολική άλωση του «κράτους-λάφυρου».


Αυτή όμως η επιλογή είναι επικίνδυνη για όλους. Τα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας πληθαίνουν συνεχώς και πλέον αγγίζουν τα όρια τηςεκτροπής. Οι καταγγελίεςτων πολιτών αποδεικνύονται πλέον και μεφωτογραφικά ντοκουμέντα. Ο εξευτελισμόςτων προσαχθέντων ακόμα και μπροστάστουςφωτορεπόρτερ μας ανησυχείγια τοτισυμβαίνει εκεί όπουδεν υπάρχουνκάμερες. Αν ο στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η δημιουργία εμφυλιοπολεμικών συνθηκών, τότε πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα, αυστηρά και πειστικά αυτά τα περιστατικά.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, καμία κατανόηση και καμία ανοχή γι αυτά που βλέπουμε, γι αυτά που ζούμε.

Η νεοσυσταθείσα επιτροπή διερεύνησης περιστατικών αστυνομικής αυθαιρεσίας υπό τον κύριο Αλιβιζάτο πρέπει να παράγει ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα ή να αυτοκαταργηθεί ως θεσμικό φύλο συκής.

-Ο κύριοςΧρυσοχοίδης να φερθεί επιτέλουςως ΥπουργόςΠροστασίας τουΠολίτη και όχιωςσερίφηςστηνΆγρια Δύση, αλλιώς να παραιτηθεί.

Και ο Πρωθυπουργός κύριοςΜητσοτάκης να αντιληφθείότι η πολιτικήευθύνηγια αυτήτην αντιδημοκρατική κατρακύλα βαραίνει πλέοντονίδιο προσωπικά.

Το ΜέΡΑ25 δεν θα αφήσει κανέναν υπεύθυνοσεχλωρόκλαρί. Ανοικρατικές και παρακρατικές υπηρεσίεςέχουνμάτια παντού, εμείςέχουμε περισσότερα: όλωντων πολιτών πουθέλουν να ζούνεσεμια πραγματική Δημοκρατία. 

Φωτογραφίες: Εurokinissi
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ