2019-12-08 14:26:11
Φωτογραφία για Η τελική έκδοση του iOS 13.3 θα είναι διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα
Το iOS 13.3 θα είναι διαθέσιμο σύντομα για όλους. Η τελική έκδοση της ενημέρωσης θα διανεμηθεί την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την τεκμηρίωση του βιετναμέζου τηλεφωνικού παροχέα Viettel.  

Αυτός μας εξηγεί ότι θα προσφέρει την eSIM στο iPhone και το Apple Watch από τις 13 Δεκεμβρίου και ότι οι πελάτες του θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον το iOS 13.3. Η ενημέρωση θα πρέπει να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, πιθανώς την Τρίτη ή την Τετάρτη (η Apple χρησιμοποίησε για να κυκλοφορήσει τις ενημερώσεις iOS αυτές τις μέρες). Υπάρχει επίσης αναφορά του watchOS 6.1.1 για το Apple Watch, οπότε και η τελική έκδοση θα διανεμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Το iOS 13.3 και το watchOS 6.1.1 έχουν βρει μέχρι στιγμής τέσσερις εκδόσεις beta, με την τελευταία που κυκλοφόρησε την Πέμπτη . Το iOS 13.3 προσθέτει ένα όριο επικοινωνίας στη λειτουργία Screen Time, υποστήριξη για NFC, USB και Lightning κλειδιά ασφαλείας στο Safari, τη δυνατότητα απενεργοποίησης αυτοκόλλητων ετικετών Memoji που βρίσκονται στα αριστερά του πληκτρολογίου με το Emojis ή μια επιλογή να αποθηκεύσετε ξεχωριστά μια έκδοση του βίντεο που έχετε επεξεργαστεί αντί να το αποθηκεύσετε πάνω από το αρχικό αρχείο.

Τι γίνεται με το macOS 10.15.2 και το tvOS 13.3; Είναι βέβαιο ότι οι τελικές εκδόσεις των δύο λειτουργικών συστημάτων θα είναι διαθέσιμες την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η πληροφορία.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ