2019-12-08 14:41:45
Φωτογραφία για Αγιασμός από τον Μητροπολίτη στο Κ.Ε.Ε.Μ για τους εκπαιδευόμενους οπλίτες
Την Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019, στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Στρατοπέδου «Σχη (ΠΖ) Κων/νου Δαβάκη», τελέστηκε Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο, έπειτα από πρόσκληση του Διοικητή του Κ.Ε.Ε.Μ, Ταξίαρχου κ. Αθανασίου Χρυσακόπουλου, με την ευκαιρία της παρουσίασης για εκπαίδευση των οπλιτών ΕΚΕ της 2019 Δ’ ΕΣΣΟ στις ειδικότητες του Σώματος Εφοδιασμού και Μεταφορών.

Μετά τον Αγιασμό, o σεπτός Ποιμενάρχης μας καλωσόρισε τους εκπαιδευόμενους οπλίτες, ευχόμενος καλή διαμονή στο Κ.Ε.Ε.Μ και στον ιστορικό τόπο της Σπάρτης. 

Ο Σεβασμιώτατος επισήμανε ότι το διάστημα της στρατιωτικής θητείας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε νέο, επειδή του επιτρέπει να συνειδητοποιήσει το βάρος τη ευθύνης, που ο καθένας μας φέρει στους ώμους του, για την υπεράσπιση της Πατρίδας, όποτε αυτό χρειαστεί. Παράλληλα τόνισε, ότι οι νέοι του τόπου μας, που καλούνται να σταθούν αντάξιοι των ηρωικών προγόνων μας ανταποκρινόμενοι στις πολλαπλές προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, θα πρέπει να κλείσουν στις καρδιές τους Χριστό και Ελλάδα. Ολοκληρώνοντας ευχήθηκε στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες του στρατοπέδου ευλογημένα Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να τους χαρίσει υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ