2019-12-08 20:38:43
Φωτογραφία για Η Λιβύη επικύρωσε τη συμφωνία με την Τουρκία, μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu οι αποφάσεις θα δημοσιευθούν στην επίσημη εφημερίδα της κυβέρνησης στην Τρίπολη στις αρχές του 2020

Η αναγνωρισμένη από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών κυβέρνηση στην Τρίπολη, επικύρωσε τη συμφωνία με την Τουρκία, αναφέρει το πρακτορείο Anadolu. Όπως αναφέρει η δημοσίευση του πρακτορείο, η κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (GNA) της Λιβύης ανακοίνωσε ότι τίθενται σε ισχύ οι διατάξεις του μνημονίου για τη δικαιοδοσία στη θάλασσα καθώς και για τη στρατιωτική συνεργασία και ασφάλεια των δύο πλευρών.

Η κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (GNA) της Λιβύης που ανακοίνωσε η Λιβύη ανακοίνωσε την Κυριακή ότι έχουν τεθεί σε ισχύ συμφωνίες με την Τουρκία σχετικά με τους τομείς της θαλάσσιας δικαιοδοσίας καθώς και με τη στρατιωτική συνεργασία και την ασφάλεια.

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της Λιβύης, η κυβέρνηση της χώρας ζήτησε από όλες τις αρμόδιες αρχές να θέσουν σε ισχύ τις διατάξεις του μνημονίου, αμέσως μετά την επικύρωσή τους.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu οι αποφάσεις θα δημοσιευθούν στην επίσημη εφημερίδα της κυβέρνησης στις αρχές του 2020.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ